Porsche - Tequipment

Tequipment

Секое Porsche е уникатно. Со Porsche Tequipment можете да го персонализирате Вашето возило уште повеќе. Многубројната дополнителна опрема за персонализирање на Вашето Porsche е достапна за нарачка во Porsche Centar Skopje.