Како до нас

Доколку имате дополнителни прашања, контактирајте не на следните контакт податоци.

Porsche Centar Skopje
Бул. Босна и Херцеговина 4
1000 Скопје
+389 2 26 26 266
+389 2 26 26 466
office@porsche.com.mk

Локација

За полесно да не лоцирате користете ја мапата подолу.

Работно време

Дознајте кога сме достапни за да Ви помогнеме да го пронајдете Вашето Porsche. Ве очекуваме со задоволство!

Продажба и сервис
Понеделник - петок
08:00 - 18:00 часот
Сабота
09:00 - 14:00 часот