Porsche Мобилна гаранција

Porsche Мобилна гаранција

Porsche Мобилна гаранција

Porsche мобилната гаранција нуди поддршка во случај на дефект на пат. Мобилната гаранција нуди помош на пат 24/7 ширум цела Европа.

Во случај на дефект на пат, сообраќајна несреќа или кражба, веднаш контактирајте го нашиот партнер за мобилна гаранција Balkanwide Assistance.

Специјалистите во Balkanwide Assistance веднаш ќе превземат мерки за помош:

  • Поправка на возилото доколку е можно
  • Транспорт на возилото до овластениот сервис доколку не е во возна состојба
  • Услуга заменско возило во траење до 5 дена
  • Контакт телефон +389 46 783 911, (+381 11 285 2007, +381 11 715 79 50)