Menu
Models
Menu

Impresszum és jogi útmutató

Impresszum

Porsche Inter Auto Hungaria Kft.
Porsche Centrum Budapest th.
1117 Budapest, Szerémi út 63.
Magyarország

Jogi útmutató

A Porsche név, a Porsche pajzs, a 718, a 911, a Carrera, a Boxster, a Cayman, a Cayenne, a Macan, a Panamera, a 918 Spyder, a Targa, a PDK, a Tequipment, a PCM, a PSM és egyéb jelzések a Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG bejegyzett, védett márkajelzései.

A bemutatott gépjármű modellek az Ausztriára vonatkozó felszereltséget ábrázolják. Ezek pl. opcionális felszereléseket is tartalmaznak, melyek nem képezik az alapfelszereltség részét, és ezért csak bizonyos felárral kaphatók. A különböző országokban a helyi sajátos előírások miatt nem minden modell vásárolható meg. Kérjük, tájékozódjon a Porsche Centrumban a szállítható típusokról és azok pontos felszereltségéről.

A konstrukciós változtatásokra, a felszereltségre, a szállítási mennyiségre valamint a színtónusok esetleges eltérésére vonatkozóan minden jogot fenntartunk. Minden megadott ár nem kötelező érvényű irányár, amelynek módosításához a Porsche fenntartja a jogot.

Kérjük, csak eredeti Porsche alkatrészt használjon járművéhez, melyeket a Porsche szerződéses partnereitől szerezhet be. Porsche partnere készséggel tájékoztatja Önt a raktáron lévő elérhető alkatrészekről és mindenben áll szíves rendelkezésére.

A Porsche által jóváhagyott alkatrészekért a cég a törvényi meghatározás keretei között teljes felelősséget vállal. Minden egyéb alkatrész és tartozék felhasználása esetén az ebből adódó károkat a Porsche nem vállalja át.

Azonban mégis előfordulhat, hogy olyan alkatrészek és tartozékok, melyeknek a gyártásához a Porsche általános gyártási engedélyt adott, hátrányosan érinthetik a gépjármű üzembiztonságát, mivel az alkatrészpiacon kínált összes termék sokfélesége miatt, azok Porsche általi ellenőrzése lehetetlen.

Kérjük, ügyeljen arra is, hogy azoknak az alkatrészeknek a felhasználása, melyeket a Porsche nem engedélyezett, érintheti a járműre vonatkozó jótállást is.

Porsche Inter Auto Hungaria Kft.
Porsche Centrum Budapest th.
1117 Budapest, Szerémi út 63.
Magyarország

Az elektronikus hivatkozások korlátozása

  1. A http://www.porsche.hu/ weboldalt a Porsche konszernhez (Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, továbbiakban Porsche) tartozó vállalat üzemelteti, amely a weboldal minden aloldalára vonatkozik, a főcímlapot (nyitó oldal) beleértve.
  2. A Porsche üdvözli, és az alábbi feltételekkel alapvetően hozzájárul a jogilag megfelelő hivatkozások (linkek) elhelyezéséhez, amelyek az interneten keresztül a http://www.porsche.hu/ weboldal nyitó oldalára mutatnak.
  3. Az internetről a Porsche honlapjára mutató ún. mélyhivatkozások („Deep Links”), hacsak a felek írásban másként nem állapodnak meg, csak akkor megengedettek, ha ahhoz a Porsche írásban kifejezetten hozzájárul. Ehhez kapcsolódóan szeretnénk megjegyezni, hogy a Porsche számára elengedhetetlen és lényeges, hogy az internetes felhasználók mindig csak a jelen weboldal nyitó oldalán keresztül juthassanak hozzá a weboldal információkínálatához. A jelen weboldal nyitó oldala fontos információkat tartalmaz, és a Porschénak jogos érdekei fűződnek ahhoz, hogy erről - a weboldal további információihoz való hozzáférés előtt - minden egyes internetes felhasználót megfelelően tájékoztasson (akár a weboldal ismétlődő meglátogatása esetén is). Ennek megfelelően, egyetlen olyan hivatkozás vagy belinkelés sem engedélyezett - annak mindenkori jellegétől függetlenül -, amely a jelen weboldal bármelyik oldalára a weboldal nyitó oldalának kikerülésével vezet el.
  4. Mindazonáltal a belinkelések/hivatkozások általános keresőmotorok (Yahoo, Google stb.) által végzett keresési eljárások útján történő létrehozása megengedett.
  5. A Porsche fenntartja a jogot arra, hogy a korlátozásokat mindenféle indoklás nélkül, bármikor és bármilyen jelleggel megváltoztassa.
  6. A Porsche semmilyen felelősséget nem vállal azokért a károkért vagy veszteségekért, függetlenül azok jellegétől és jogalapjától, amiket olyan belinkelések idéztek elő, amelyek aktuálisan sértik vagy korábban sértették az említett korlátozásokat.
  7. A Porsche fenntartja a jogot arra, hogy adott személyek, cégek, egyesületek, személyek és/vagy vállalatok csoportjai, illetve bizonyos webtartalmak, honlapok vagy weboldalak/webes alkalmazások belinkelését mindenféle indoklás nélkül megtiltsa.
  8. Minden esetben tiltottak a jelen weboldalra hivatkozó olyan linkek függetlenül attól, hogy azok közvetlenek vagy közvetettek-e, amelyek jogilag tiltott, erkölcstelen, politikai szempontból szélsőséges, diszkrimináló, büntetendő, megbotránkoztató vagy hasonló jellegű információhoz, webtartalomhoz, weboldalhoz/alkalmazáshoz vagy honlaphoz kapcsolódnak.
  9. A Porsche fenntartja a jogot arra, hogy minden rendelkezésre álló technikai és/vagy jogi eszközzel fellépjen a korlátozások megszegése ellen.

Copyright

Minden szöveg, kép és hanganyag, továbbá minden itt megjelentetett információ – kivéve a megjelölt cikkeket – a Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG Németország és/vagy a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. szerzői jog védelme alá esik. Ezek sokszorosítása vagy kiadása részben vagy egészben a Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos. A Porsche védjegy és a Porsche címer a Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG levédett márkái. A Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG a stuttgarti cégbíróságon a HRB-Nr. 730623 szám alatt van bejegyezve.

Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG
Porscheplatz 1
D-70435 Stuttgart