Menu
Models
Menu

Porsche által ellenőrzött használt autók

A Porsche által ellenőrzött

A Porsche által ellenőrzött – ezt az elismerést azon használt Porsche járművek kapják, melyek a Porsche márka magas minőségi elvárásainak megfelelnek. Ezáltal egy újabb opcióval bővül a lehetőségek száma, hogy új és használt jármű megvásárlása között dönthessen: a Porsche által ellenőrzött járművekkel.

Hogy mi különbözteti meg a Porsche által ellenőrzött használtautókat hagyományos társaiktól?

Mi minden autót 100 pontos vizsgálat alá vetünk.

A javítások a Porsche szigorú minőségi előírásainak megfelelően történnek.

Egyéves garanciát biztosítunk, amely világszerte érvényes.

A Porsche Assistance mobilitás garanciájának előnyeit élvezheti.

A valaha gyártott összes Porsche több mint 70 %-a mind a mai napig az utakat rója. Ez a rekord önmagáért beszél. Hogy maximális biztonságot nyújthassunk Önnek egy Porsche megvásárlásához, minden járműnek, amely a Porsche jóváhagyásával fémjelzett használtautó programba bekerül, szigorú minőségi követelményeknek kell megfelelnie.

Álmai Porschéje rengeteg vezetési élménnyel fogja megajándékozni Önt. A Porsche használtautó-garanciájával egy újabb kellemes érzést fog megtapasztalni. A biztonság érzését. És azt a megnyugtató bizonyosságot, hogy tökéletes döntést hozott. Probléma esetén a teljes körű garancia az anyag- és munkaköltség 100 %-át fedezi. A Porsche által jóváhagyott használtautó program ügyfelei nem fizetnek többet.

A Porsche által ellenőrzött használtautó program garanciapecsétje az igazolt minőségnek állít tanúbizonyságot.