Νέο Porsche Experience Store.
Νέο Porsche Experience Store.

Μια νέα εμπειρία, εμπνευσμένη από τα όνειρα.

Η Porsche ανοίγει ένα νέο, sustainable pop-up store στο Golden Hall και καλούμε όλους εσάς, τους λάτρεις της μάρκας και όχι μόνο, να το επισκεφθείτε για να ανακαλύψετε και να βιώσετε νέες εμπειρίες.

Δημιουργήσαμε το Porsche Experience Store, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, για να δώσουμε την ευκαιρία σε εσάς, πελάτες και φίλους της μάρκας, να έρθετε σε επαφή με το brand που είναι συνώνυμο της σπορ πολυτέλειας και της καινοτομίας και να μπείτε στο πνεύμα της Porsche, γνωρίζοντας από κοντά το στιλ και τη φιλοσοφία της, καθώς και τα καινούργια μοντέλα.

Σας περιμένουμε στο Porsche Experience Store στο Golden Hall, να μοιραστούμε το κοινό μας πάθος και να ανακαλύψουμε μαζί γιατί κάθε Porsche δεν είναι απλά ένα σπορ αυτοκίνητο, αλλά τρόπος ζωής. Εδώ, μπορείτε να προγραμματίσετε και να πραγματοποιήσετε ένα test drive με όποιο μοντέλο Porsche επιθυμείτε.
Επιπλέον, αν θέλετε να δείτε από κοντά την πλούσια συλλογή lifestyle προϊόντων της θρυλικής μάρκας και να κάνετε τις αγορές σας, το Porsche Experience Store είναι το μέρος για εσάς. Μια τεράστια γκάμα με είδη και συλλεκτικά αντικείμενα του κορυφαίου brand σάς περιμένει για να διαλέξετε αυτά που σας αρέσουν. Παράλληλα, μια ομάδα από εξειδικευμένους εκπροσώπους πωλήσεων είναι πάντα διαθέσιμη να σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία αγοράς, δίνοντας απαντήσεις σε κάθε ερώτημα, και κατευθύνοντας μέσα από εξατομικευμένη καθοδήγηση στη λήψη των σωστών αποφάσεων και στην επιλογή του κατάλληλου αυτοκινήτου, βάσει των προτιμήσεων, των απαιτήσεων και των αναγκών κάθε Porsche enthusiast.

Αλλά δεν είναι μόνο τα παραπάνω. Απηχώντας το πνεύμα της Porsche να καταστεί ένα βιώσιμο brand, το νέο κατάστημα εκφράζει μια νέα εποχή και ξεχωρίζει για τον “πράσινο” χαρακτήρα του. Πρόκειται για ένα πρότυπο μίνι-κατάστημα που δημιουργήθηκε για να εφαρμοστεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις, σε χώρες όλου του κόσμου. Το pop-up store εκπέμπει την κλασική γοητεία της Porsche, αλλά ταυτόχρονα δείχνει τον δρόμο της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος, με άξονες την ευελιξία, τη χρήση βιώσιμων και ανακυκλώσιμων υλικών, αλλά και με βάση το περιορισμένο χρονικό διάστημα που αυτό θα υφίσταται.

Το νέο Porsche Experience Store στο Golden Hall είναι ένας φρέσκος και ζωηρός χώρος που εκφράζει τη σύγχρονη και δημιουργική κουλτούρα της Porsche.
Ελάτε να γνωριστούμε!

Porsche Experience StorePorsche Experience StorePorsche Experience Store