Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie
Porsche - Filosofie

Filosofie

De tijd gaat niet ongemerkt aan ons voorbij. We ontwikkelen ons en verzamelen herinneringen. In de loop der jaren sluiten we dingen in ons hart waarvan we onder de indruk waren, die zich hebben bewezen en waar we op kunnen vertrouwen. Dingen die in ons leven niet meer weg te denken zijn en die we bewaren. In lades, vitrines of garages.

Porsche Approved vormt hierop geen uitzondering. Elke Porsche verdient het immers om met liefde voor detail te worden onderhouden en gestald. Hoe valt anders te verklaren dat meer dan tweederde van alle Porsche die ooit gebouwd zijn, ook nu nog rondrijden?

De passie en precisie, de drang om grenzen te verleggen: dat kenmerkt elke Porsche. Wie tegenwoordig een gebruikte Porsche kiest, krijgt met Porsche Approved 100% Porsche. Een auto met charme en fascinatie die u niet meer zullen loslaten.

Elk model dat niet ouder is dan 14 jaar en van ons een Porsche Approved label krijgt, is zo goed mogelijk in de originele staat gebracht. De Porsche monteurs brengen de auto met uitsluitend originele Porsche onderdelen weer in topconditie, zodat de auto aan de Porsche specificaties voldoet. Voor u betekent dit waardevastheid. Want een aantoonbare autohistorie, Porsche Approved Garantie en Porsche Assistance (mobiliteitsgarantie) bieden meer dan alleen een bewijs van kwaliteit. Wij bieden u vertrouwen.

En wij zorgen ervoor dat uw dromen bewaard blijven.

Porsche Approved.
Bewezen en betrouwbaar.