Hoofdnavigatie
Modellen
Hoofdnavigatie
Porsche Service Care

Porsche Service Care

Een programma helemaal op maat.
Alleen een Porsche die regelmatig werd onderhouden door specialisten, kan zijn volledige potentieel handhaven, een hoge restwaarde behouden en uw veiligheid op elk moment garanderen. Ons Porsche Service Care contract werd speciaal ontworpen voor uw Porsche Macan, Cayenne of Panamera. Dankzij deze service wordt uw Porsche op regelmatige tijdstippen gecontroleerd en onderhouden, volgens het programma dat u hebt samengesteld naargelang van uw behoeften. Dankzij de betaling van een voorafbetaald bedrag kent u op voorhand het totaalbudget van de onkosten die verbonden zijn aan het voertuig. .

De legendarische expertise van Porsche. Ook beschikbaar in de vorm van onderhoud.
Met het Porsche Service Care contract behoudt u een oneindig vertrouwen in uw Porsche Macan, Cayenne of Panamera. Dankzij dit onderhoudscontract kunt u de planning van de door de constructeur aanbevolen interventies respecteren en beheren. Door middel van het Porsche Service Care contract en zijn uitgebreide diensten beantwoorden wij aan alle behoeften van uw Porsche om zijn luxe, zijn schoonheid en zijn topprestaties te behouden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de betaling van onderhoud of interventies.

Eén programma, vijf mogelijkheden.
De Porsche Service Care wordt u aangeboden met een unieke maximumduur van 5 jaar en met keuze uit 50.000 km, 75.000 km, 100.000 km, 125.000 km of 150.000 km.

Uw voordelen.
Bescherm uw investering dankzij het Porsche Service Care contract. Hier zijn enkele van de vele voordelen die het Porsche Service Care contract elke Porsche-eigenaar te bieden heeft.

* Sereniteit.
Uw Porsche geniet een optimale opvolging tijdens de hele duur van het Porsche Service Care contract. Dankzij de Porsche Service Care geniet u bovendien de Porsche Assistance-dekking.

* Kwaliteit.
Voor elke reparatie of interventie wordt uitsluitend gebruikgemaakt van officiële Porsche-onderdelen.

* Vertrouwen en professionalisme.
Uw Porsche Centre werkt alleen met hooggekwalificeerde Porsche-technici die zijn opgeleid door de constructeur.

* Flexibiliteit.
Na ondertekening van het contract kunnen uw klassieke onderhoudsbeurten uitgevoerd worden door alle officiële Porsche Centres in België.

* Meerwaarde.
Bespaar geld over de hele duur van uw plan en zorg ervoor dat u niet langer de betaling van elke interventie apart hoeft te regelen.

Met de ontwikkeling van het onderhoudsprogramma voor de Porsche-voertuigen hebben onze ingenieurs in Duitsland vastgelegd welke inspecties en interventies nodig zijn om uw sportwagen blijvend in optimale omstandigheden te laten functioneren. Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw officiële Porsche Centre.

* Bepaalde posten, zoals bijvoorbeeld de vervanging van banden en alle daarmee verbonden handelingen, schade als gevolg van externe oorzaken of koetswerkschade worden niet gedekt door het Porsche Service Care-contract. Alle informatie vindt u in uw officiële Porsche Centre.

Klik hier om de brochure te bekijken