Porsche - Multimobiliteit

Multimobiliteit

Alle voordelen van multimobiliteit in één enkele factuur

Volkswagen D'Ieteren Finance vermenigvuldigt het aanbod aan mobiliteitsoplossingen voor u en voor uw medewerkers. Voor elke mobiliteitsbehoefte hebben wij een antwoord. Een (elektrische) bedrijfswagen leasen of lievere een (elektrische) fiets? Onze mobiliteitsdiensten passen perfect in uw cafetariaplan en bij de mobiliteit van vandaag en van de toekomst.

ONTDEK ONZE 4 DIENSTEN DIE UW MOBILITEIT VERMENIGVULDIGEN

E-Moby

Laadoplossingen voor uw elektrische of hybride bedrijfswagen

Kiest u voor het leasen van een elektrische of hybride bedrijfswagen? Ontdek dan onze eenvoudige en snelle laadoplossingen. Deze zijn gekoppeld aan een centraal facturatiesysteem waardoor het bedrijf de electriciteitskosten vergoed.

Tank bij met deze oplossingen.

Meer weten

Flex-Moby

Een voertuig op maat van elke behoefte

Een bestelwagen om te verhuizen? Een break om op vakantie gaan? Terwijl u voor het dagelijkse verkeer een minder groot, ecologisch interessanter of zelfs vol-elektrisch voertuig gebruikt? Dat kan dankzij Flex-Moby. Makkelijk en geïntegreerd in uw leasing. Daarenboven geniet u van een fiscaal voordeel waardoor u minder belastingen betaalt.

En wat doet u dit weekend?

Meer weten

Bike-Moby

Innovatieve leaseformule voor fietsen

Kies voor een duurzame mobiliteitsoplossing waarbij zowel de werkgever als werknemer van tal van voordelen geniet.

Klaar? Zadel op!

Meer weten

Multi-Moby

Uw gehele mobiliteit in één enkele app

Kies zelf hoe u zich verplaatst. Via een app op uw smartphone reserveert u uw tickets of uw voertuig en uw werkgever krijgt automatisch de factuur toegestuurd.

Meer vrijheid, wat zegt dat u?

Meer weten