Porsche - 911 Targa 4S Heritage Design Edition
911 Targa 4S Heritage Design Edition
Porsche - 911 Targa 4S Heritage Design Edition
911 Targa 4S Heritage Design Edition
 

Tijden komen en gaan.
Iconen blijven bestaan.

Overtuigingen die geschiedenis schreven. Een levensgevoel dat generaties heeft gevormd. Muziek die u kippenvel bezorgde. Design dat de strijd tegen de tijd heeft gewonnen.

Porsche - 911 Targa 4S Heritage DesignPorsche - 911 Targa 4S Heritage DesignPorsche - 911 Targa 4S Heritage Design

Zou het niet mooi zijn om dat allemaal terug te kunnen halen? En de tijdgeest doen herleven? Het goede nieuws is: dat kan. Want wat de harten bewoog en de mensen blij maakte, keert terug. In de vorm van de Porsche Heritage Design modellen. Geïnspireerd door de tijdgeest van de jaren 50, 60, 70 en 80 brengen ze de lifestyle van vroeger weer op de weg.

We trappen af met de jaren 50 – het tijdperk waarin sportwagengevoelens 'Made in Germany' terrein wonnen op de openbare weg en op de circuits overal ter wereld. Ons startschot valt met de legendarische Porsche 356, die naast de revolutionaire 911 Targa de peetvader was van het eerste model – de 911 Targa 4S Heritage Design Edition. Uitgerust met uiterst moderne sportwagentechnologie en historische designelementen laat de Edition herleven wat ooit cool was.

Kortom, de 911 Targa 4S Heritage Design Edition is een icoon, dat dankzij zijn onmiskenbare design-highlights vandaag net zo fascinerend is als zijn voorbeelden toen.

Terug in de tijd.
De 911 Targa 4S Heritage Design Edition brengt u terug naar de jaren 50 en begin jaren 60. Soms is de mooiste reis in een Porsche de reis door de tijd.

An icon of cool. De design-highlights.

Exterieurkleuren.

De leverbare intense en hoogwaardige kleuren zijn in perfecte harmonie met de zilveren targa-beugel en de goudkleurige logo's. Er is keuze uit kersenrood metallic, GT-zilver metallic, zwart, Indisch rood, krijt of een individuele kleur.

Bi-color lederuitrusting.

Er is keuze uit twee verschillende kleurcombinaties. En beide zorgen voor een harmonisch totaalbeeld: bi-color leder bordeauxrood/Clubleder Olea atacamabeige en bi-color leder zwart/Clubleder Olea atacamabeige.

Corduroy atacamabeige.

In het interieur wordt de stof waarvan men vroeger droomde nieuw leven ingeblazen: fraai corduroy in atacamabeige wordt toegepast op de middelste portierpanelen en de middenbaan van de stoelen – en laat de tijdgeest en de mode van de jaren 50 weer terugkomen.

Goudkleurige logo's.

Elke handtekening is uniek – en soms goud waard. Zoals het 'targa' logo en de goudkleurige logo's aan de achterzijde, die niet alleen een eerbetoon brengen aan vroeger, maar ook voor een exclusief cachet zorgen.

1963 embleem.

Het gaat niet alleen om wat erin zit, maar ook om wat erop staat. Het 1963 embleem is een eerbetoon aan de roots en siert de voorklep, het sportstuurwiel, de autosleutel en de wielnaafafdekkingen van de 911 Targa 4S Heritage Design Edition.

Heritage Design embleem.

Een kwaliteitslabel dat als heruitgave voor het eerst weer op het rooster van de achterklep prijkt: het Heritage Design embleem. In de jaren vijftig werd het als onderscheiding voor uitstekende motorprestaties uitgereikt.

Individueel startnummer en stickerset.

De hoogste cijfers? Die haalde Porsche al vanaf het begin. Als verwijzing naar de vroegere successen in de autosport prijkt daarom een optioneel te kiezen individueel startnummer op de flanken van de 911 Targa 4S Heritage Design Edition. De autosportstickers op de voorspatschermen en de stickers op de flanken van de auto doen denken aan de racevarianten van de 356 met zijn nostalgische design.

Limited edition-schildje.

Een van de weinigen: het schildje op de sierstrip van het dashboard verwijst naar het beperkte aantal van 992 exemplaren – en naar de nieuwe Heritage Design Edition – Icon of Cool.

Porsche Exclusive Manufaktur.

Soms zijn het de kleine dingen die grote emoties oproepen. Zoals het 'Porsche Exclusive Manufaktur' logo in reliëf op het deksel van het opbergvak.

Instrumentenpaneel.

Alsof de tijd voorbij vliegt: het instrumentenpaneel met twee 7 inch displays met hoge resolutie en een analoge toerenteller, heel klassiek met een naald. Met naalden en schaalverdeling in wit – voor een maximaal contrast. En met groene getallen – als eerbetoon aan de legendarische Porsche 356.

Hemelbekleding.

Het verleden komt ook terug in het interieur: geperforeerd alcantara in atacamabeige wordt toegepast bij de hemelbekleding en de A- en B-stijlen. Een stukje Porsche historie dat u kunt aanraken.

Dorpellijsten van geborsteld aluminium.

Een ander exclusief detail zijn de dorpellijsten van geborsteld aluminium, voorzien van het ‘911 Targa 4S Heritage Design Edition’ logo.

Heritage Design vloermatten.

De Heritage Design vloermatten zorgen voor een elegante touch in de voetenruimte.

Autosleutel en sleuteletui.

Exclusiviteit tot in het kleinste detail: het spuitwerk van de autosleutel en de kleuren van het lederen sleuteletui zijn in de exterieur- en interieurkleur van de auto en voorzien van het historische Porsche embleem.

360° Exterieur

360° Interieur

Porsche - Nu configureren

Nu configureren

Porsche - Exclusive Manufaktur klantencentrum

Exclusive Manufaktur klantencentrum

De individualisering van uw sportwagen is een zaak van het hart. Voor u en voor ons. De experts in ons klantencentrum staan u desgewenst met raad en daad bij om u te adviseren over de individualisering van uw auto.

Ontdek

Porsche - Exclusive Manufaktur
Exclusive Manufaktur
Porsche Classic
Porsche Classic
Porsche - Page des modèles 911
Page des modèles 911