De jaren 60 zijn terug. Niet alleen voor eigenaars van de 911 Sport Classic maar voor vele 911-liefhebbers. Want met het optionele Heritage Design-pakket Classic is de onvergetelijke look van de Swinging Sixties terug te vinden in een groot deel van de 911-koetswerkvormen. Tot de stijlelementen van het interieurpack behoren vele kenmerken die ook in de 911 Sport Classic terug te vinden zijn, waaronder het tweekleurige lederen interieur in zwart/Classic Cognac (semi-anilineleder) en de pied-de-poule-stof, een legendarisch design dat de stoelen en deurpanelen tooit. De klassieke lay-out van de wijzerplaten in de cockpit en het historische Porsche-logo maken eveneens deel uit van het pack.

 

Net als het Heritage Design-pakket Pure werd het Heritage Design-pakket Classic met veel aandacht voor detail ontworpen en met uitstekend vakmanschap afgewerkt in de Porsche Exclusive Manufaktur. Zo duikt u in de stijl van de periode waarin de eerste 911 wereldwijd de baan op ging.

 

Ten vroegste beschikbaar vanaf 09/2022.

Highlights.

Porsche - Nu configureren

Nu configureren

Porsche - Exclusive Manufaktur klantencentrum

Exclusive Manufaktur klantencentrum

De individualisering van uw sportwagen is een zaak van het hart. Voor u en voor ons. De experts in ons klantencentrum staan u desgewenst met raad en daad bij om u te adviseren over de individualisering van uw auto.

Ontdek

Porsche - Exclusive Manufaktur
Exclusive Manufaktur
Porsche Classic
Porsche Classic
Porsche - Page des modèles 911
Page des modèles 911