Rear view of a Porsche Taycan Cross Tursimo in green metallic with bike rack and 2 Porsche eBikes, driving on a coastal road.
Porsche mobiliteit, heruitgevonden.
Porsche mobiliteit, heruitgevonden.
 

De fiets, heruitgevonden.

Verruim je horizon op twee wielen. Een motor die je overal brengt en waar geen afstand te groot is. Een onmisbare Porsche rijervaring.

Zoom view of the bike frame and handlebars of a Porsche eBike Cross in dark gray.Side view of a Porsche eBike Sport in white.Zoom view of the gear shift of a Porsche eBike Cross in dark gray.

Al deze eigenschappen zijn kenmerkend voor de Porsche eBike Sport en Cross, ontworpen door Studio F. A. Porsche en ontwikkeld in samenwerking met de Duitse producent van premium elektrische fietsen ROTWILD. De perfecte combinatie van het typische Porsche-silhouet en de uitgebreide knowhow van ROTWILD, samen met de modernste technische componenten van welbekende fabrikanten.
Het resultaat: elektrische fietsen die zich onderscheiden door hun functionaliteit, duurzaamheid en dynamiek.

A man and woman in sportswear on Porsche eBikes riding in a city park.
Porsche eBike Sport
Met de Porsche Sport elektrische fiets rijdt u elke dag op een echt designobject. Het is de ideale metgezel voor het dagelijkse leven en al zijn avonturen - in de stad, op het platteland, op het werk en in uw vrije tijd. Zorgvuldig geselecteerde high-end technische componenten zijn aanwezig, zoals het volledig geveerde carbon frame en de nieuwe high-performance SHIMANO motor die pedelec ondersteuning biedt tot 25 km/u. De single-roll banden van CONTINENTAL zorgen voor een volledig nieuwe en vertrouwde rijervaring: die van een echte Porsche op twee wielen.
Man in suit with a Porsche eBike Sport standing sideways in front of office buildings.
Woman in suit with a Porsche eBike Sport standing sideways in front of buildings. In the background a white Porsche Taycan.
Zinderende ziel.
Man in suit with a Porsche eBike Sport standing sideways in front of office buildings.

Dankzij de geïntegreerde MAGURA cockpit (MCi) met de in het stuur geïntegreerde rem- en versnellingskabelgeleiding, biedt de Porsche Sport elektrische fiets u een verkleinde cockpit. In combinatie met het SHIMANO kleurendisplay, dat bijvoorbeeld snelheid, afstand en actieradius in real time weergeeft, kunt u zich concentreren op het wezenlijke: de weg. De Supernova LED-koplamp met grootlichtfunctie, elegant geïntegreerd in het stuur, houdt u te allen tijde onder controle: dag en nacht.

Electrifying, tot in het kleinste detail
Woman in suit with a Porsche eBike Sport standing sideways in front of buildings. In the background a white Porsche Taycan.

De achterkant van de Porsche Sport elektrische fiets ziet er ook goed uit. Het achterlicht is geïntegreerd in de Aero zadelpen, zodat u altijd zichtbaar bent. De krachtige SHIMANO-motor met lage trapweerstand en de SHIMANO-batterij met 630 Wh (maat L + M) zitten verborgen in het sportieve, elegante carbonframe. De elektronische SHIMANO-derailleur met 11 versnellingen, de MAGURA-voorvork met omgekeerde vering en de FOX-schokdempers staan garant voor een sportieve en comfortabele rit.

Side view of a Porsche eBike Sport in white.
Shop: Porsche eBike Sport
A man and woman in sportswear with Porsche eBike Sport and Cross driving on a country road.
Porsche eBike Cross
Op zoek naar meer avontuur? Dan zul je de eBike Cross geweldig vinden, vooral als je graag buiten de gebaande paden rijdt. De Porsche eBike Cross combineert stijl met avontuur. Een lichtgewicht carbon frame met zorgvuldig geselecteerde mountainbike onderdelen. Blijf op koers met het ergonomisch gevormde stuur en het SHIMANO kleurendisplay, zelfs wanneer u off-road rijdt. Voel de wind in je haar.
Man in sportswear riding a Porsche eBike Cross on a forest road. Parked in front of him a white Porsche Cayenne.
Forest panorama view with a man in sportswear on a Porsche eBike Cross standing sideways on a rock.
Als Inspanning rijmt op ontspanning.
Man in sportswear riding a Porsche eBike Cross on a forest road. Parked in front of him a white Porsche Cayenne.

Combineer sport en ontspanning met de eBike Cross en zijn high-end veringcomponenten, zoals de MAGURA inverted vork en FOX schokdempers met elk 100 mm veerweg. Als u weelderige, groene bossen of onbekende paden wilt verkennen, maakt de krachtige SHIMANO-motor en de verwijderbare SHIMANO-batterij van 504 Wh het u zeer gemakkelijk.

Communicerende energie.
Forest panorama view with a man in sportswear on a Porsche eBike Cross standing sideways on a rock.

Schakel omhoog - of omlaag - met de SHIMANO mechanische derailleur met 12 versnellingen, afhankelijk van je stemming en de eisen van het terrein. Ontdek een geheel nieuwe lichaamshouding met de hydraulisch verstelbare zadelpen. Of gewoon even pauzeren om van het uitzicht te genieten - de krachtige MAGURA high-performance remmen met extra grote remschijven garanderen een optimale vertraging tot een volledige stilstand in enkele seconden.

Side view of a Porsche eBike Cross in dark gray.
Shop: Porsche eBike Cross