Porsche Connect

Porsche Connect

Verbruik/emissie* Panamera 4 E-Hybrid: Gemiddeld in l/100 km 2,5; CO2-emissie in g/km 56; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 15,9.
Verbruik/emissie* Panamera Turbo S E-Hybrid: Gemiddeld in l/100 km 2,9; CO2-emissie in g/km 66; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 16,2.
Verbruik/emissie* Cayenne S E-Hybrid: Gemiddeld in l/100 km 3,3; CO2-emissie in g/km 75 g/km; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 20,8 - 18,6.

Haal meer uit je dagelijkse sleur.

Iedereen wil er als eerste bij zijn, elke dag opnieuw. Maar wat als uw dagelijkse sleur u dreigt in te halen? Dan is het tijd om terug controle te krijgen over uw dagindeling. Met Porsche Connect.

Het verbeterde Porsche Communication Management (PCM) doet dienst als centrale controle-eenheid voor audio, communicatie en navigatie. Het is standaard op alle E-Hybridmodellen en is standaard uitgerust met een hogeresolutietouchscreen met geïntegreerde nabijheidssensor voor vlot en makkelijk gebruik.

[+]

De Connect- en Connect Plus-modules breiden de bestaande functies van uw Porsche E-Hybrid uit met intelligente diensten en apps van Porsche Connect. Die staan allemaal in het teken van een nauwere band tussen bestuurder en voertuig. Intenser genieten van uw sportwagen. En dagelijkse taken snel en moeiteloos afhandelen.

Kortom, met Porsche Connect haalt u meer uit iedere dag. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is. Voor familie, vrienden, vrijetijd... en om met uw Porsche te rijden natuurlijk.

¹ De Connect Plus-module is standaard op de Panamera 4 E-Hybrid en als optie beschikbaar op de Cayenne S E-Hybrid.

Verruim uw horizon tot aan de virtuele wereld.
Overzicht Porsche Connect.

[+]

Connect App-diensten.

Maak gebruik van de Porsche Connect-app op uw smartphone of Apple Watch® om navigatiebestemmingen en afspraken over te dragen naar uw Porsche. Om op basis van realtime verkeersinformatie te weten waar en wanneer u volop kan genieten van uw Porsche en om allerhande muziekdiensten te kunnen benutten.

Apple® CarPlay.

Beschik in uw Porsche over heel wat van uw iPhone®-apps. Maak dankzij Siri®-spraakherkenning tijdens het rijden gebruik van uw apps: minimale afleiding en dus integrale focus op de weg.

Navigatie- & Infotainmentdiensten.

Ontdek in realtime wat er in de wereld aan de hand is, of het nu gaat om de verkeersdrukte, het zoeken naar uw bestemming, in dagdagelijkse situaties of via uw Twitter®-netwerk. Maak voor het navigeren gebruik van realtime verkeersinformatie en online zoekmogelijkheden. Ontvang bovendien updates over het weer, de trein- en vliegverbindingen, evenementen, tankstations en laadpunten voor uw E-Hybridmodel. Berichten en tweets worden in functie van uw interesses geselecteerd en door het systeem voorgelezen. Stel tekstberichten samen via spraakbediening, zonder uw aandacht van de weg te halen.

Car Connect-diensten.

Haal uw voertuiggegevens en -statistieken op via uw smartphone of Apple Watch® en beheer vanop afstand functies van het voertuig en de aandrijving. Verbeter uw veiligheid in geval van nood of pech dankzij oproepsystemen met positiebepaling en bescherm uw Porsche met de veiligheidsdienstverlening

[+]

Porsche Communication Management (PCM) in de Panamera 4 E-Hybrid


Beheers het vermogen.

[+]

Connect-diensten op maat van hybrides

Porsche Connect biedt een aantal optiemogelijkheden die de band aanhalen tussen u en uw Porsche. In het nieuwe, interactieve gedeelte rond Connect vindt u meer informatie over alle functies, diensten en apps rondom Porsche Connect.

[+]

Check hybride status.

De Car Connect-app voor uw smartphone of Apple Watch® bundelt de belangrijke informatie over uw E-Hybrid. Denk maar aan het elektrische rijbereik, het totale rijbereik, de huidige laadstatus van de lithium-ionbatterij en de resterende laadtijd.

[+]

Beheer vanop afstand het laadproces en de klimaatregeling.

Beheer makkelijk de specifieke hybride functies van uw Porsche. U kunt bijvoorbeeld bepalen wanneer de auto moet stoppen met laden. Ook de klimaatregeling kan optimaal op uw dagelijkse routine worden afgestemd. Zo staat u altijd vertrekkensklaar wanneer dat nodig is. Uiteraard kunt u ook spontaan beslissen om het laadproces of de klimaatregeling op te starten.

[+]

Zoek laadmogelijkheden.

U bent op zoek naar laadmogelijkheden onderweg? Met de Porsche Connect-dienst ‘laadmogelijkheden’ vindt u de laadstations in uw omgeving of op uw bestemming. De resultaten kunnen makkelijk op nabijheid worden gerangschikt.

Overzicht Porsche Connect

Verruim uw horizon tot aan de virtuele wereld.

Porsche Connect biedt een aantal optiemogelijkheden die de band aanhalen tussen u en uw Porsche. In het nieuwe, interactieve gedeelte rond Connect vindt u meer informatie over alle functies, diensten en apps rondom Porsche Connect.

Naar Porsche Connect

Porsche Energie
Energie
Porsche Rijmodi
Rijmodi
Porsche Concept
Concept
Porsche Porsche E-Performance
Porsche E-Performance