Porsche - Voertuig

Voertuig

Verbruik/emissie* Panamera 4 E-Hybrid: Gemiddeld in l/100 km 2,5; CO2-emissie in g/km 56; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 15,9.
Verbruik/emissie* Panamera Turbo S E-Hybrid: Gemiddeld in l/100 km 2,9; CO2-emissie in g/km 66; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 16,2.
Verbruik/emissie* Panamera Turbo S E-Hybrid Executive: Gemiddeld in l/100 km 2,9; CO2-emissie in g/km 66; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 16,2.
Verbruik/emissie* Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo: Gemiddeld in l/100 km 3,0; CO2-emissie in g/km 69; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 17,6.
Verbruik/emissie* Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo: Gemiddeld in l/100 km 2,6; CO2-emissie in g/km 59; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 15,9.

Verwacht van ons geen compromissen. Maar wel sportwagens.

Bij Porsche E-Performance staat de auto centraal. Onze plug-inhybridetechnologie moet dan ook aan twee strikte voorwaarden voldoen. In de eerste plaats moet de technologie het verbruik en de uitstoot drastisch helpen verlagen. Ten tweede moet de technologie bijdragen tot een rijervaring waarbij de bestuurder diep in zijn stoel wordt gedrukt. Want dat is nu net waar u wilt zitten in een Porsche.

De combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor is cruciaal voor deze topprestaties. Een verbrandingsmotor bouwt zijn vermogen en koppel op naarmate de motor meer toeren maakt. Het maximumkoppel van een elektrische motor is meteen beschikbaar.

Het resultaat? Een continu hoge koppelwaarde en dynamisch reactievermogen staan over een uitzonderlijk breed toerentalgebied ter beschikking. Ook uw adrenalinepeil scheert hogere toppen.

[+]

Schematische voorstelling van de Panamera Turbo S E-Hybrid.

Modellen

[+]

De nieuwe Panamera Turbo S E-Hybrid

Wie voorop rijdt, moet blijven volhouden. Het levende bewijs: de Panamera Turbo S E-Hybrid. Deze prestatiegerichte hybride benut zijn potentieel optimaal met de combinatie van een krachtige 4.0-liter twinturbo-V8 en een elektromotor. Deze combinatie laat geen twijfel bestaan over zijn doelstelling: pure prestaties. De Panamera Turbo S E-Hybrid accelereert in 3,4 seconden van 0 tot 100 km/u en stapt met zijn totaal systeemvermogen van 500 kW (680 pk) en een topsnelheid van 310 km/u een nieuwe dimensie binnen.

[+]

De Panamera Turbo S E-Hybrid Executive

De Panamera Turbo S E-Hybrid Executive biedt ruimte tot ‘ontplooiing’: meer beenruimte en meer comfort achterin. Op businessclassniveau: op weg naar de luchthaven of naar een meeting. De beide modellen combineren intelligente hybridetechnologie met uitvoerige connectiviteit en een ultramoderne standaarduitrusting. Voor een rijervaring onder hoogspanning. Waarbij het vermogen wordt omgezet in maximale prestaties.

[+]

De nieuwe Panamera 4 E-Hybrid

Met de Panamera 4 E-Hybrid bewijzen onze ingenieurs dat moed de allerbelangrijkste drijfveer is. De moed om te breken met regels. Om alles vanuit een andere hoek te bekijken. En iets grootst te creëren. Zowel binnen het marktsegment als in het hybride tijdperk.

De Panamera 4 E-Hybrid wordt niet alleen gekenmerkt door zijn vier comfortabele plaatsen, hij valt vooral op door die unieke troef: een gebrek aan plaats voor compromissen. Dat bewijzen zijn 462 pk aan pure sportprestaties en zijn brandstofverbruik van 2,5 l/100 km. De 2,9-liter twinturbo-V6 produceert 243 kW (330 pk) zodat hij qua prestaties niets tekortkomt.

[+]

De Panamera 4 E-Hybrid Executive

Met de Panamera 4 E-Hybrid Executive geniet u nog intenser van uw sportwagen want de 15 cm langere wielbasis vertaalt zich in pure winst voor de achterste inzittenden. Die heeft duidelijk meer beenruimte achterin tot gevolg en dus meer comfort. Zelfs tegen de topsnelheid van 278 km/u. Beide in serie gebouwde sportwagens laten er geen twijfel over bestaan in welke richting we evolueren. Vooruit. Onafgebroken.

[+]

De nieuwe Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

Een compromisloze sportauto, zonder enige ‘misschien’ of ‘maar’. Een krachtige combinatie van dagelijks gebruiksgemak en prestaties. De nieuwe Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo beschikt over een bagageruimte van 425 liter¹ maar biedt comfortabel plaats aan maximaal vijf inzittenden. En voor wie zou twijfelen aan de sportieve adelbrieven: het maximale systeemvermogen van 500 kW (680 pk) zet zijn sportieve genen overduidelijk in de verf. Aanvaard, pas toe, presteer. Dat is het principe van de Panamera Sport Turismo. Met een design dat nieuwe maatstaven uitzet, niet enkel binnen Porsche. Met een topsnelheid van 310 km/u die duidelijke taal spreekt: Turbo S. Maar het belangrijkste van alles is dat het ook allemaal kan zonder E-Hybrid. Maar een echte endorfineroes. Uit principe alleen al.

¹ Cijfer kan variëren in functie van het land en de uitrusting.

[+]

The Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo

Een atypische berline? Een onvervalste sportwagen? De Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo is een unieke verschijning. Hij wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke dagelijkse veelzijdigheid en buitengewone sportieve kenmerken – met een totaal systeemvermogen van 340 kW (462 pk). De 4+1-configuratie is nieuw en staat garant voor de rijsensaties van een sportwagen en kippenvel voor maximaal vijf inzittenden. Met dank aan het innovatieve design: een hoger oplopende achterzijde met een brede kofferklep voorzien van een aanzienlijk lagere laaddrempel. De kofferruimte kan dan ook bogen op een laadvolume van 425 liter¹? Mogelijkheden te over. De weinige limieten die er zijn, liggen bijzonder ver.

¹ Cijfer kan variëren in functie van het land en de uitrusting.

Porsche Rijmodi
Rijmodi
Porsche Porsche Connect
Porsche Connect
Porsche Concept
Concept
Porsche Porsche E-Performance
Porsche E-Performance