Porsche - Concept

Concept

Verbruik/emissie* Panamera 4 E-Hybrid: Gemiddeld in l/100 km 2,5; CO2-emissie in g/km 56; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 15,9.
Verbruik/emissie* Cayenne S E-Hybrid:Gemiddeld in l/100 km 3,3; CO2-emissie in g/km 75 g/km; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 20,8 - 18,6.

Sportauto’s moeten in staat zijn tot grootste dingen. Tot verantwoordelijkheid nemen bijvoorbeeld.

De antwoorden van Porsche E-Performance. Hier en nu. Omdat het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in heel de wereld omlaag moeten. Als sportwagenbouwer geloven wij dat wij moeten beginnen waar wij echt een verschil kunnen maken: in de garage, in het dagelijkse leven van onze rijders en met een intelligent totaalconcept. Onze focus ligt niet op de technologie, maar op de rijder. Het hoeft daarom geen betoog dat Porsche E-Performance voor ons zoveel meer inhoudt dan een aandrijfconcept. Het omvat het voertuig, de energie en de connectiviteit.

Componenten

[+]
[+]

Stap 1: Het voertuig

Dat verzoent eigenschappen die op het eerste gezicht onverenigbaar zijn: maximale prestaties en een minimaal verbruik. Aan de basis hiervan ligt een nauw geïntegreerd totaalconcept dat de hybride aandrijving omvat, de optimale rijmodi en de ergonomische werking van de voertuigfuncties.

[+]

Stap 2: De energie

Porsche E-Hybridmodellen zijn ontworpen als plug-inhybrides. Het tanken aan een tankstation wordt steeds vaker vervangen door een elektrische laadbeurt. En dat elektrisch laden gebeurt niet om het even waar, maar in alle comfort: thuis. Dat we daarvoor de nodige laaduitrusting voorzien, spreekt voor zich.

Ontdek meer

[+]

Stap 3: De connectiviteit

De Porsche Connect-diensten die specifiek voor hybrides werden ontwikkeld zorgen voor een nog nauwere band met uw Porsche E-Hybrid. Laadmogelijkheden in uw omgeving vindt u snel en makkelijk terug. U kunt via een app ook nagaan wat de status is van verscheidene voertuigfuncties zoals de actuele laadstatus.

Ontdek meer

Porsche Rijmodi
Rijmodi
Porsche Porsche Connect
Porsche Connect
Porsche Porsche E-Performance
Porsche E-Performance
Porsche 3,4 seconden
3,4 seconden