Porsche - Concept

Concept

Verbruik/emissie* Panamera 4 E-Hybrid: Gemiddeld in l/100 km 2,5; CO2-emissie in g/km 56; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 15,9.
Verbruik/emissie* Cayenne S E-Hybrid:Gemiddeld in l/100 km 3,3; CO2-emissie in g/km 75 g/km; Stroomverbruik gemiddeld, in kWh/100 km 20,8 - 18,6.

Sportauto’s moeten in staat zijn tot grootste dingen. Tot verantwoordelijkheid nemen bijvoorbeeld.

De antwoorden van Porsche E-Performance. Hier en nu. Omdat het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in heel de wereld omlaag moeten. Als sportwagenbouwer geloven wij dat wij moeten beginnen waar wij echt een verschil kunnen maken: in de garage, in het dagelijkse leven van onze rijders en met een intelligent totaalconcept. Onze focus ligt niet op de technologie, maar op de rijder. Het hoeft daarom geen betoog dat Porsche E-Performance voor ons zoveel meer inhoudt dan een aandrijfconcept. Het omvat het voertuig, de energie en de connectiviteit.

Componenten

[+]
[+]

Stap 1: Het voertuig

Dat verzoent eigenschappen die op het eerste gezicht onverenigbaar zijn: maximale prestaties en een minimaal verbruik. Aan de basis hiervan ligt een nauw geïntegreerd totaalconcept dat de hybride aandrijving omvat, de optimale rijmodi en de ergonomische werking van de voertuigfuncties.

Ontdek meer

[+]

Stap 2: De energie

Porsche E-Hybridmodellen zijn ontworpen als plug-inhybrides. Het tanken aan een tankstation wordt steeds vaker vervangen door een elektrische laadbeurt. En dat elektrisch laden gebeurt niet om het even waar, maar in alle comfort: thuis. Dat we daarvoor de nodige laaduitrusting voorzien, spreekt voor zich.

Ontdek meer

[+]

Stap 3: De connectiviteit

De Porsche Connect-diensten die specifiek voor hybrides werden ontwikkeld zorgen voor een nog nauwere band met uw Porsche E-Hybrid. Laadmogelijkheden in uw omgeving vindt u snel en makkelijk terug. U kunt via een app ook nagaan wat de status is van verscheidene voertuigfuncties zoals de actuele laadstatus.

Ontdek meer

Porsche Voertuig
Voertuig
Porsche Rijmodi
Rijmodi
Porsche Porsche E-Performance
Porsche E-Performance
E-Performance "Evolution"
Evolutie