Porsche - Laad thuis in alle comfort. - Laad op tijd.
Laad thuis in alle comfort.
Laad op tijd.

Kom thuis en laad: Porsche E-Performance biedt slimme en volledige laadoplossingen voor uw elektrische sportwagen. Afgestemd op uw persoonlijke wensen en ruimtelijke omstandigheden. Gepast voor uw dagelijkse leven. We hebben het dan niet alleen over de perfecte laaduitrusting, maar ook over nuttige diensten en apps zoals de Porsche Connect-app. Op die manier bent u steeds efficiënt, zelfs tijdens pitstops.

Compatibiliteitstest "Porsche Charging Pre-Check".
Wenst u na te gaan of uw hybride of elektrische wagen bij u thuis opgeladen kan worden? Heeft u hulp nodig voor de installatie van het Porsche laadmateriaal?
De compatibiliteitstest "Porsche Charging Pre-Check" geeft u in slechts enkele minuten een eerste indicatie of het laden bij u thuis mogelijk is.
Aarzel niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder. Uw Porsche centre kan eveneens al uw vragen beantwoorden en kan u eveneens bijstaan bij het kiezen van een installatiepartner en het laadmateriaal.

Compatibiliteitstest starten

Hardware en infrastructuur.

Comfortabel geïntegreerd in het dagelijkse leven: laad uw elektrische sportwagen om het even wanneer in uw eigen garage. Kom thuis, parkeer en steek de stekker in: eenvoudiger kan haast niet.
Porsche biedt twee laadoplossingen voor thuisladen aan: de Porsche Mobile Connector en de Porsche Mobile Charger Connect. Ze kunnen allebei worden gekoppeld aan uw huishoudstekker of industriële stopcontact en aan de auto.

    

Porsche Mobile Charger
Porsche Mobile Charger
Laad uw Porsche aan uw huishoudstekker of industriële stopcontact met de Porsche Mobile Charger. Beide kabels om de lader te verbinden met het stroompunt zijn inbegrepen bij levering.
U ontvangt de Porsche Mobile Charger in verschillende versies. De Mobile Charger is beschikbaar voor plug-inhybridemodellen met een vermogen van tot 7,2 kW.
Porsche Mobile Charger Connect
Porsche Mobile Charger Connect
De Porsche Mobile Charger Connect is een lader met een vijfduims-aanraakscherm die u kan verbinden met uw huishoudstekker of industriële stopcontact. Hij is verkrijgbaar met vermogens tot 22 kW. Het toestel kan via uw wifinetwerk worden geconfigureerd en bediend.
Wallbox Porsche
Wallbox Porsche
De Porsche Wallbox is een bijzonder elegante muurbevestiging voor uw Porsche Mobile Charger Connect. Als u de lader in het dock vasthaakt, hangt hij veilig opgeborgen en is hij beschermd tegen externe factoren.
De Wallbox kan aan een muur worden bevestigd of op een optioneel verkrijgbare losstaande voet. Hij is vergrendelbaar en kan zowel in de garage als buiten worden gebruikt.
Porsche Compact Charging Pedestal
Porsche Compact Charging Pedestal
Vaak is het niet mogelijk om de haak voor de lader rechtstreeks op een muur te bevestigen. Met de Porsche Compact Charging Pedestal bieden we een elegant alternatief voor in uw garage of op uw parkeerplaats.


Porsche Connect en E-Performance.

Met de apps en diensten van Porsche Connect kan u diverse voertuigfuncties eenvoudig bedienen van in uw woonkamer. Zo kan u bijvoorbeeld het laadproces controleren, de laadtoestand van de batterij controleren of uw Porsche op een comfortabele temperatuur brengen voor u aan uw rit begint.

Porsche - Onderweg laden

Onderweg laden

Elektromobiliteit stopt niet aan uw voordeur of aan de rand van de stad. Met Porsche E-Performance denken we vooruit en bieden we u een compleet laadnetwerk zodat u altijd energie hebt, ook onderweg.

Ontdek Porsche E-Performance.

Ontdek meer over Porsche E-Performance, elektromobiliteit en de sportwagen van de toekomst.