Porsche - Laad onderweg op om het even welk moment. - Waar u ook bent.
Laad onderweg op om het even welk moment.
Waar u ook bent.

We weten dat compromissen een deel van het leven uitmaken. Maar als het over rijden gaat, is daar geen plaats voor. Het gaat over uw flexibiliteit, uw geplande aankomst en, bovenal, sportieve prestaties. Altijd. Of u nu in de stad rondrijdt of naar een verre bestemming trekt en dus meer rijbereik nodig hebt. Met Porsche E-Performance bieden we een betrouwbaar, wereldwijd en eenvoudig toegankelijk laadnetwerk en een ingenieuze laadinfrastructuur. Voor elektrisch rijplezier zonder ‘als’ of ‘maar’. Precies zoals u het van Porsche mag verwachten.

Hardware en infrastructuur

Er zijn veel manieren om op je bestemming te geraken. Wij huldigen dit principe en bieden u de keuze. U beslist waar en hoe u uw auto wil opladen.

Modus 3-laden
Modus 3-laden
Voor laden aan openbare laadpalen met wisselstroom heeft u de juiste kabel nodig (optioneel verkrijgbaar in uw Porsche Centre). Dankzij uw connectie met de Porsche Charging Service kan u uw auto opladen aan duizenden laadpunten in heel Europa: eenvoudig dankzij de app of uw Porsche ID Card en met maar één toegangspunt via uw Porsche ID account.
Porsche Mobile Charger
Porsche Mobile Charger
Laad uw Porsche aan uw huishoudstekker of industriële stopcontact met de Porsche Mobile Charger. Beide kabels om de lader te verbinden met het stroompunt zijn inbegrepen bij levering.
U ontvangt de Porsche Mobile Charger in verschillende versies. De Mobile Charger is beschikbaar voor plug-inhybridemodellen met een vermogen van tot 7,2 kW.
Porsche Mobile Charger Connect
Porsche Mobile Charger Connect
De Porsche Mobile Charger Connect is een lader met een vijfduims-aanraakscherm die u kan verbinden met uw huishoudstekker of industriële stopcontact. Hij is verkrijgbaar met vermogens tot 22 kW. Het toestel kan via uw wifinetwerk worden geconfigureerd en bediend.
Porsche Destination Charging Programme
Porsche Destination Charging Programme
Wij installeren onze laadinfrastructuur daar waar u naartoe gaat – buitengewone hotels, verfijnde restaurants, golfclubs of jachthavens. Als bestuurder van een plug-inhybridemodel of elektrische sportwagen kan u daar gratis laden. Het hotel of de relevante bestemming neemt de stroomkosten voor zijn rekening.
Ontdek welke Destination Charging Partners al aangesloten zijn in de Porsche Charge Map.
Porsche Turbo Charging
Porsche Turbo Charging
In onze Porsche Centres bieden we 800V-snellaadstations aan. Daar kan u uw Porsche Taycan op slechts een paar minuten tijd opladen. Bijvoorbeeld wanneer u toevallig in de buurt van uw Porsche Centre bent of wanneer u ter plekke op een afspraak wacht.
Snellaadpalen
Snellaadpalen
Terwijl we het Porsche Turbo Charging-netwerk uitbreiden, werken we ook samen met sterke partners zoals Ionity, Electrify America en State Grid om over de hele wereld snellaadpalen te installeren. Deze laadpunten liggen dicht bij elkaar, zo’n 50 tot 120 kilometer of mijl van elkaar verwijderd. Op die manier kan u uw laadstops op een flexibele manier plannen en komt u steeds snel en veilig op uw bestemming aan.

Porsche Charging Service

De Porsche Charging Service laat u in heel Europa duizenden openbare laadpunten van verschillende aanbieders gebruiken via één enkel toegangspunt en met een maandelijkse factuur via uw Porsche ID.

  • 1. Koop de dienst en download de app.
  • 2. Vind Laadpalen
  • 3. Identificatie aan de laadpaal
  • 4. Laadstatus en -geschiedenis
  • 5. Facturatie
1. Koop de dienst en download de app.


Registreer u op www.porsche.com/connect-store of teken in met uw bestaande Porsche ID. Koop dan de Porsche Charging Service en download de gratis app Charging via de Google Play Store of de iTunes Store. De Charging Service is ook beschikbaar via de Porsche Connect-app. Meld u in de app aan met uw Porsche ID voor volledige toegang tot alle functies. Een paar dagen na uw bestelling krijgt u bovendien uw persoonlijke Porsche ID-kaart in de post waarmee u zich kan aanmelden aan de laadpalen.

2. Vind Laadpalen


De app geeft voor heel Europa een overzicht van alle laadpunten. U kan zoeken in een specifiek gebied of een laadpunt kiezen via de geïntegreerde kaart. De zoekresultaten kunnen worden gefilterd op beschikbaarheid, laadvermogen, manier van aanmelden aan de laadpaal (app of Porsche ID-kaart), type connector of toegankelijkheid. U krijgt gedetailleerde informatie over elke laadpaal, zoals bijvoorbeeld het adres en, indien van toepassing, de openingsuren. Er is ook een beoordelingsfunctie. Ontdek wanneer voor het laatst een auto heeft geladen aan deze laadpaal en hoe recent de informatie over de paal is. Om uw laadproces beter te kunnen plannen toont de app ook het dagelijkse gebruik van de relevante laadpaal.

3. Identificatie aan de laadpaal


Wanneer u aan de laadpaal aankomt, start u het laadproces met de app of met uw Porsche ID-kaart. U scant de QR-code op de laadpaal, u geeft een code in of u houdt uw Porsche ID-kaart tegen het RFID-punt op de laadpaal.

4. Laadstatus en -geschiedenis


U kan uw laadstatus en -geschiedenis op elk moment oproepen met de Porsche Charging-app of de Porsche Connect-app. Op die manier weet u steeds wanneer uw sportwagen klaar is om te rijden, waar u ook bent. U kan ook de geschiedenis van uw vorige laadprocessen bekijken in uw Porsche ID-account.

5. Facturatie


De facturatie voor de laadprocessen varieert per land. Binnen één land gelden overal dezelfde voorwaarden, onafhankelijk van de aanbieder die u gebruikt. U vindt gedetailleerde informatie in de Porsche Connect Store. Al de laadbeurten worden op het eind van de maand gefactureerd op de kredietkaart die u op uw Porsche ID-account hebt geregistreerd.

Porsche Connect en E-Performance.

Met de apps en diensten van Porsche Connect kan u diverse voertuigfuncties eenvoudig bedienen van in uw woonkamer. Zo kan u bijvoorbeeld het laadproces controleren, de laadtoestand van de batterij controleren of uw Porsche op een comfortabele temperatuur brengen voor u aan uw rit begint.

Porsche - Informatie over thuis laden

Informatie over thuis laden

Tijd om aan te sterken: voor u en uw sportwagen. Ontdek hoe eenvoudig en comfortabel het is om uw auto thuis op te laden.

Ontdek Porsche E-Performance.

Ontdek meer over Porsche E-Performance, elektromobiliteit en de sportwagen van de toekomst.