Porsche Service Care

Porsche Service Care

Een programma helemaal op maat.
Porsche Service Care is een lange-termijn onderhoudscontract dat de onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en slijtage-onderdelen aan uw voertuig dekt.
Alleen een Porsche die regelmatig wordt onderhouden door specialisten, kan zijn volledige potentieel handhaven, een hoge restwaarde behouden en uw veiligheid op elk moment garanderen. Het Porsche Service Care contract werd speciaal ontworpen voor uw Porsche Macan, Cayenne of Panamera. Dankzij deze service wordt uw Porsche op regelmatige tijdstippen onderhouden. Het principe is eenvoudig: u sluit een Porsche Service Care contract af voor een periode die u zelf bepaald, gaande van 3 tot 5 jaar en met keuze uit 60.000 km, 75.000 km, 90.000 km, 105.000 km, 120.000 km, 135.000 km of 150.000 km. En dit voor een vast maandelijks bedrag, zonder zorgen.

Bovendien omvat Porsche Service Care ook een Porsche Assistance dekking.

De legendarische expertise van Porsche. Ook beschikbaar in de vorm van onderhoud.
Met het Porsche Service Care contract behoudt u een oneindig vertrouwen in uw Porsche Macan, Cayenne of Panamera. Dankzij dit onderhoudscontract kunt u de planning van de door de constructeur aanbevolen interventies respecteren en beheren. Door middel van het Porsche Service Care contract en zijn uitgebreide diensten, beantwoorden wij aan alle behoeften van uw Porsche om zijn luxe, zijn schoonheid en zijn topprestaties te behouden.

Uw voordelen.
Bescherm uw investering met Porsche Service Care.
Hier zijn enkele van de vele voordelen die het Porsche Service Care contract elke Porsche-eigenaar te bieden heeft.

* Kwaliteit.
Voor elke reparatie of herstelling wordt uitsluitend gebruikgemaakt van originele Porsche-onderdelen.

* Vertrouwen en professionalisme.
Uw Porsche Centre werkt alleen met hooggekwalificeerde Porsche-technici die zijn opgeleid door de constructeur.

* Flexibiliteit.
Dit Porsche Service Care Contract is geldig bij alle officiële Porsche Centres in België.

Met de ontwikkeling van het onderhoudsprogramma voor de Porsche-voertuigen hebben onze ingenieurs in Duitsland vastgelegd welk onderhoud nodig is om uw Porsche in optimale omstandigheden te laten functioneren. Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met uw officiële Porsche Centre.

* Bepaalde posten, zoals bijvoorbeeld de vervanging van banden en alle daarmee verbonden handelingen, schade als gevolg van externe oorzaken of koetswerkschade worden niet gedekt door het Porsche Service Care-contract. Alle informatie vindt u in uw officiële Porsche Centre.