Porsche - Exclusive

Exclusive

Exclusiviteit. Individualiteit. Handwerk. Begrippen, die altijd al met Porsche worden geassocieerd.

Porsche Exclusive staat voor individualiteit, rechtstreeks af fabriek. De mogelijkheden zijn hierbij net zo rijk geschakeerd als uw eigen ideeën. Noem uw wens, dan zetten wij alles op alles, hem in vervulling te doen gaan – mits de technische en kwalitatieve realiseerbaarheid bestaat.

Bij de individualisering is het niet alleen van belang dat er fraaie materialen worden gebruikt, maar ook dat deze zorgvuldig worden verwerkt. Ons hoofdprincipe is nog steeds: met de hand gemaakt maatwerk. Waar het te pas komt ook met naald en draad. Ook bij de handmatige bewerking van fraai hout zorgt de jarenlange ervaring van onze medewerkers dat het zo eigen karakter van dit materiaal optimaal tot zijn recht komt.

Wat denkt u van carbon? Licht en zeer vormvast. Loepzuiver op maat gemaakt krijgt het racesportallures. Of van roestvrij staal? Extra sterk. Gepolijst en verchroomd een lust voor het oog en bijzonder roest- en hittebestendig. Al even briljant is hoogglanzend geëloxeerd aluminium.

Wenst u de verfraaiing van interieur en exterieur, een SportDesignPakket of een sportuitlaat? Bij ons wordt uw wens werkelijkheid.