Service

E-Performance

Prestaties, G-krachten, adrenalinestoten. Het zijn onze traditionele waarden. Maar hoe kijken wij bij Porsche vandaag naar de toekomst? De toekomst van de sportwagen meer precies. Zonder enig compromis. Met een totaalconcept dat maximaal rijplezier combineert met een geavanceerde laadinfrastructuur...

Meer informatie

Porsche Experience

Meer informatie

Porsche Service

Dankzij ons compleet dienstenaanbod zult u de Porsche-kwaliteit ervaren, en dit op alle vlakken. Zelfs wanneer u niet achter het stuur van uw Porsche zit.

Meer informatie

Porsche Service Care

Een programma helemaal op maat.

Dankzij deze service wordt uw Porsche op regelmatige tijdstippen gecontroleerd en onderhouden, volgens het programma dat u hebt samengesteld naargelang van uw behoeften.

Meer informatie

Porsche Assistance

Deze exclusieve mobiliteitsservice garandeert u 24 uren per dag en over heel Europa een snelle pechverhelping die aan uw behoeften is aangepast!

Meer informatie

Porsche Financial Services

Boxster, Cayman of Cayenne? Verzoen uw passie met uw rede. Dankzij Porsche Lease.

Meer informatie

Exclusive

Een Porsche met uw eigen handdruk, die alleen te vinden is de Porsche Exclusive. De look en de techniek van zowel binnen als buiten. Die met een uitermate Porsche kwaliteit direct vanaf de fabriek leverbaar is.

Meer informatie

Tequipment

Elke Porsche is uniek en wordt unieker met Porsche Tequipment. Het assortiment aan accessoires geeft u de mogelijkheid om uw auto te personaliseren. Ga langs bij u persoonlijke Porsche dealer.

Meer informatie

Porsche Classic

Hier kunt u de fascinatie van klassieke Porsche modellen ervaren en informatie krijgen over ons complete aanbod aan services.

Meer informatie

Porsche Classic Online Shop

Meer informatie

Porsche Lifestyle

Download de pdf file met de nieuwste accessoires uit de Porsche Lifestyle. Sportief, attractief en functioneel, netzoals onze auto's.

Meer informatie