15 jaar Porsche Approved Garantie

15 jaar Porsche Approved Garantie

Bij Porsche zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze sportwagens. Daarom is er de Porsche Approved Garantie. Hiermee bieden wij vrijwel dezelfde zorgeloze zekerheid als die van de fabrieksgarantie voor nieuwe Porsche modellen. En dat tot wel 15 jaar.

Een nieuwe Porsche wordt geleverd met een wereldwijde garantie voor de periode van twee jaar. Na afloop van de fabrieksgarantie kunt u het zorgeloze gevoel vasthouden met de Porsche Approved Garantie. Met Porsche Approved Garantie kunt u uw garantie verlengen. Nu zelfs tot 15 jaar. U kunt ieder moment instappen mits uw Porsche niet ouder is dan 14 jaar en de kilometerstand minder dan 200.000 km of 125.000 mijl is.

Het stappenplan voor Porsche Approved Garantie:

  • Maak een afspraak met uw Porsche Serviceadviseur.
  • Laat de 111 Punten Check uitvoeren door uw Porsche Centrum.
  • Verleng de Porsche Approved Garantie met 1 of 2 jaar.
  • Ontvang een vermelding in uw originele Porsche onderhoudsboekje.
  • Ontvang een ondertekend certificaat.

Hoewel De Porsche Approved Garantie zeer uitgebreid is, vallen bepaalde zaken er niet onder. Als een Porsche ouder wordt, kunnen zich optische en akoestische veranderingen voordoen, die het functioneren van de auto niet in de weg staan zoals slijtage van de lederen stoelbekleding. Ook zogenaamde slijtagedelen zijn uitgesloten van de garantie. Dit brengt wel met zich mee dat uw Porsche regelmatig onderhoud nodig heeft. Samenvattend: optische en akoestische veranderingen zijn evenals veroudering en slijtage geen defecten en vallen dus niet onder de garantie.