Porsche Approved

Bij Porsche zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze sportwagens. Daarom is er de Porsche Approved Garantie. Daarmee bieden we vrijwel dezelfde zorgeloze zekerheid als die van de fabrieksgarantie voor nieuwe Porsche modellen. En dat tot wel 15 jaar lang.

Porsche Approved

Let bij aankoop van een Porsche Pre-Owned op het Porsche Approved-keurmerk. Een Porshe Approved geeft vertrouwen, kwaliteit en vooral veel rijplezier.

Meer informatie

Een Porsche Pre-owned zoeken

Porsche - Occasiewagens

Occasiewagens

Bent u op zoek naar een voertuig dat aan uw verwachtingen voldoet? In onze lijst van tweedehandswagens zult u zeker een voertuig vinden dat u interesseert.

Meer informatie

15 jaar Porsche Approved Garantie

De Porsche Approved Garantie dekt alle onderdelen (behalve slijtage-onderdelen) van een Porsche en biedt het hetzelfde serviceniveau als de fabrieksgarantie. Dit verzekert kwaliteit en vooral veel zorgeloze kilometers.

Meer informatie

De 111 Punten Check

Voertuigdocumentatie: een goed bijgehouden garantie- en serviceboekje is een belangrijk kwaliteitscriterium. Het zorgt voor vertrouwen – goed uitgevoerd onderhoud is een belangrijke factor voor het waardebehoud van de auto. We controleren de veiligheidsuitrusting en of de gebruikte onderdelen door Porsche zijn goedgekeurd.Voertuigdocumentatie: een goed bijgehouden garantie- en serviceboekje is een belangrijk kwaliteitscriterium. Het zorgt voor vertrouwen – goed uitgevoerd onderhoud is een belangrijke factor voor het waardebehoud van de auto. We controleren de veiligheidsuitrusting en of de gebruikte onderdelen door Porsche zijn goedgekeurd.
Voertuiganalyse: hierbij lezen we het storingsgeheugen uit en verifiëren we de kilometerstand om tellerfraude uit te sluiten. Een belangrijk aspect is de speciale controle van de motor. Hiermee kan beginnende motorschade worden uitgesloten.Voertuiganalyse: hierbij lezen we het storingsgeheugen uit en verifiëren we de kilometerstand om tellerfraude uit te sluiten. Een belangrijk aspect is de speciale controle van de motor. Hiermee kan beginnende motorschade worden uitgesloten.
Interieur: hier voeren we 39 van de 111 controlepunten uit. Het gaat dan vooral om veiligheidsgerelateerde aspecten, maar ook infotainment en multimedia komen aan bod. Tevens checken we alle in- en verstellingmogelijkheden.Interieur: hier voeren we 39 van de 111 controlepunten uit. Het gaat dan vooral om veiligheidsgerelateerde aspecten, maar ook infotainment en multimedia komen aan bod. Tevens checken we alle in- en verstellingmogelijkheden.
Wielen en banden: de banden zijn een belangrijke veiligheidsfactor. Daarom is een controle ervan buitengewoon belangrijk. De staat van de banden beoordelen we op basis van specifieke kenmerken. Wielen en banden: de banden zijn een belangrijke veiligheidsfactor. Daarom is een controle ervan buitengewoon belangrijk. De staat van de banden beoordelen we op basis van specifieke kenmerken.
Aandrijflijn en bodem: hierbij checken we vooral de technische aspecten, die van belang zijn voor de veiligheid, de efficiency en de sportiviteit. Dan gaat het onder meer over de transmissie, radiatoren, remmen, de brandstofvoorziening, het uitlaatsysteem en het onderstel.Aandrijflijn en bodem: hierbij checken we vooral de technische aspecten, die van belang zijn voor de veiligheid, de efficiency en de sportiviteit. Dan gaat het onder meer over de transmissie, radiatoren, remmen, de brandstofvoorziening, het uitlaatsysteem en het onderstel.
Exterieur: een frisse look is het visitekaartje van een Porsche. Daarom checken we de staat van de carrosserie en de lak en onderzoeken we of er sprake is van eventuele schades.Exterieur: een frisse look is het visitekaartje van een Porsche. Daarom checken we de staat van de carrosserie en de lak en onderzoeken we of er sprake is van eventuele schades.
Motor: de motor is het hart van een Porsche. Daarom checken we de loop ervan de motor en ook individuele componenten als de riemen, de accu en andere belangrijke onderdelen. De legendarische Porsche sound is niet te meten – die moet u simpelweg ervaren. Motor: de motor is het hart van een Porsche. Daarom checken we de loop ervan de motor en ook individuele componenten als de riemen, de accu en andere belangrijke onderdelen. De legendarische Porsche sound is niet te meten – die moet u simpelweg ervaren.
Vloeistoffen: we controleren de niveaus van onder meer motorolie, koel-, rem- en koppelingsvloeistof. Zo nodig vullen we ze bij.Vloeistoffen: we controleren de niveaus van onder meer motorolie, koel-, rem- en koppelingsvloeistof. Zo nodig vullen we ze bij.
Proefrit: een proefrit is het sluitstuk van de 111-punten check. Hierbij controleren we het functioneren van de veiligheids- en assistentiesystemen en daarnaast Porsche typische zaken als wegligging, vermogen en remwerking. Proefrit: een proefrit is het sluitstuk van de 111-punten check. Hierbij controleren we het functioneren van de veiligheids- en assistentiesystemen en daarnaast Porsche typische zaken als wegligging, vermogen en remwerking.

Service & Personalisatie

Porsche Tequipment originele accessoires
Porsche Tequipment originele accessoires
Porsche Lifestyle - Online shop
Porsche Lifestyle - Online shop