Welkom

Hartelijk welkom bij Porsche Centre Paal!

Of u nu een Porschist bent sinds jaar en dag, of eindelijk uw stille droom in vervulling ziet gaan, een Porsche kopen is altijd een mijlpaal. En niets of niemand mag dat moment van intens geluk verstoren...

Hoewel wij pas sinds maart 2015 in Paal gevestigd zijn, heeft Porsche Centre Paal reeds een lange geschiedenis en Porsche ervaring. Porsche Centre Paal is immers gegroeid uit Porsche Centre Verellen in Geel, reeds meer dan 30 jaar lang een begrip in de Porsche wereld.

Wij zijn sinds 1985 de officiële Porsche concessiehouder voor de regio Limburg en Kempen. Gedurende heel deze periode hebben wij steeds getracht om, gecombineerd met een uitstekende service en onze jarenlange ervaring, de klant centraal te stellen zodat deze maximaal kan genieten van zijn of haar Porsche.

Om u nog beter van dienst te zijn, werd in Paal vlak naast de E313 een totaal vernieuwd Porsche Centre gerealiseerd, en dit volgens de laatste normen van Porsche AG. Centraal gelegen voor onze klanten en makkelijk bereikbaar zonder files vlakbij het knooppunt E313-E314.

Ons team van professionele medewerkers, allen specialist in hun vakgebied en gepassioneerd door Porsche, biedt u dan ook een perfecte service en advies.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 011 911 911 voor informatie en/of vragen over uw Porsche. Ook bent u in onze showroom meer dan hartelijk welkom om de nieuwste modellen van Porsche te ontdekken en op maat te laten samenstellen.

Graag tot ziens in Paal!

Het team van Porsche Centre Paal.