Porsche Centre Mechelen

Porsche Centre Mechelen

Porsche eindelijk in Mechelen !

Het is zover. Porsche is officieel vertegenwoordigd in Mechelen, meer precies in de Blokhuisstraat in het industriepark van Mechelen Noord, op een steenworp van de afrit van de E19.

Dit negende Porsche Centre in België opende zijn deuren op 1 December 2014.

U kan bij ons terecht voor alle diensten gaande van verkoop, naverkoop tot carrosserie en wisselstukken. Maar u kan bij ons eveneens genieten van extra diensten zoals een pick-up service waarbij wij de wagen thuis of op kantoor komen ophalen, een nachtsluis om uw sleutels te deponeren voor of na de openingsuren, een business lounge waar u in alle rust kan werken . Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren in onze comfortabele meeting room terwijl u wacht op uw wagen. Op die manier willen wij uw mobiliteitservaring zo aangenaam en zo praktisch mogelijk maken.

Het team van Porsche Mechelen werd geselecteerd op ervaring en passie. De wil om net dat iets extra te doen voor onze klanten zit ons in het bloed.

U bent van harte welkom om ons beter te leren kennen, al was het maar om een lekkere koffie te nuttigen temidden van onze prachtige showroom.

We hopen van harte u binnenkort te mogen ontmoeten !


Het team van Porsche Centre Mechelen


Porsche Centre Mechelen
Blokhuisstraat 47 P
2800 Mechelen