Porsche Centre Mechelen

Porsche Centre Mechelen

Reeds meer dan 70 jaar bouwt Porsche uitmuntende sportwagens. Het overgrote deel ervan is vandaag nog steeds in gebruik. In die jaren groeide Porsche uit tot één van de sterkste merknamen, gevormd door een unieke combinatie van iconische designlijnen, een fascinatie voor techniek, uitmuntende prestaties en een niet aflatende durf om te innoveren.

Het merk focust daarbij op een ongekende ervaring voor haar klanten. Pure emotie en krachtige prestaties in alle veiligheid achter het stuur. Een individuele klantenrelatie met persoonlijk advies ernaast. Omdat u, als Porschist, echt centraal staat in het succes van ons 70 jarig verhaal.

Sinds 2014 krijgt Porsche Centre Mechelen de verantwoordelijkheid om dagelijks mee te bouwen aan de toekomst en dus ook de erfenis van het merk. Een verantwoordelijkheid dat ons team met heel veel gedrevenheid en passie uitdraagt. Vanaf dag één onderscheiden we ons door een unieke aanpak. De wil om net dat iets extra te doen voor onze klanten zit ons in het bloed.Met een focus op toegankelijkheid en vakkennis. Op gastvrijheid en toewijding. De wil om aan uw wensen te voldoen.

Ons team is veeleisend en we verwachten niets anders van onze klanten, die verlangen naar de best mogelijke kwaliteit. Een continu proces van doorgedreven training en een streng principe waarbij we enkel originele hoog-kwalitatieve Porsche onderdelen gebruiken, zorgen ervoor dat we uw wagen in topvorm houden.

We willen uw adviseur zijn. De persoonlijke connectie tussen het merk en uw individuele droom. Met één doel voor ogen, uw onbezorgde, ultieme rijervaring. In een Porsche.

We kijken nu al uit naar uw bezoek.
Welkom bij Porsche Centre Mechelen.


Het voltallige team.


Porsche Centre Mechelen
Blokhuisstraat 47 P
2800 Mechelen