Contactformulier

Hebt u een speciale vraag of wenst u een persoonlijke afspraak te maken? Neem dan contact met ons op.

Uw bericht

Onderwerp *
Beschrijving *

Persoonlijke gegevens

Beleefde groeten *
Titel
Andere
Gelieve uw bijkomende titel te vermelden.
Voornaam *
Naam *
E-mail *

Adressen

Gegevens *
Selecteer het adres waarop wij u mogen contacteren (vul het zeker in onderaan)

Persoonlijke

Straat
Nr.
Postcode
Plaats
Land

Commerciële

Firma
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
Land

Gegevens

Gelieve minimum één telefoonnummer te vermelden.
Telefoon (privé)
Netnummer
/
Telefoonnummer
Telefoon (werk)
Netnummer
/
Telefoonnummer
Telefoon (mobiel)
Netnummer
/
Telefoonnummer

Gegevens van het voertuig

Chassisnummer
Versnellingsbak
Datum eerste inschrijving
Kilometerstand

Gegevensbescherming

De huidige website werd gemaakt en wordt beheerd door Porsche Centre Knokke. Het Porsche Center en de betrokken partners mogen mijn persoonlijke gegevens gebruiken of verwerken - zoals vermeld in dit verband (namelijk mijn telefoonnummer en mijn e-mailadres) - voor doeleinden van opiniepeilingen of marktonderzoek, of ook voor informatie over de producten en diensten van de Porsche-groep.

Bovendien aanvaard ik dat mijn persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden, in het bijzonder om geregistreerd te zijn, of behandeld in een van de centrale databanken van Ing. h.c. F. Porsche AG, Duitsland, en dat ze - indien nodig - worden samengevoegd met andere gegevens die afkomstig zijn van de Porsche-groep of van andere ondernemingen.

Alle persoonlijke gegevens worden geregistreerd en behandeld overeenkomstig het toepasbare recht, met name op het vlak van gegevensbescherming.

Uw goedkeuring kan op elk moment worden ingetrokken door een eenvoudig bericht naar het volgende adres te sturen: D’Ieteren Porsche Import
Grote Baan 395
1620 Drogenbos
Tel: 02/37 17 911
Fax: 02/37 17 917
E-mail: webmaster@porsche.be
Uw persoonlijke gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden in het kader van de behandeling van uw inschrijving en voor het bevestigde evenement.

Wij wensen u eveneens informatie over de producten en diensten van de Porsche-groep toe te sturen en enquêtes af te nemen, en wensen uw gegevens hiervoor te gebruiken. Daarvoor willen wij uw gegevens in een centrale klantendatabank registreren die onder de verantwoordelijkheid van Porsche wordt beheerd, en indien nodig worden samengevoegd met andere gegevens van de Porsche-groep. Het gebruik van die gegevens is beperkt tot publicitaire doeleinden, het verwezenlijken van opiniepeilingen en marktstudies en is uitsluitend voorbehouden aan de filialen van de Porsche-groep en het Porsche-netwerk. Gelieve het overeenkomstige vakje aan te kruisen indien u deze clausule aanvaardt. U kunt uw mening op elk moment herzien. Een kort bericht volstaat om ons op de hoogte te brengen.