Welkom bij Carrera Motors Porsche Centre

Welkom bij Carrera Motors Porsche Centre

Al meer dan 70 jaar bouwt Porsche sportwagens. Meer dan 60 procent van alle Porsches die ooit gebouwd zijn, rijden nog steeds. We willen dat dit zo blijft...

De naam Porsche is veel meer dan alleen een onmiskenbare merknaam. Porsche staat voor emotie, innovatie en fascinatie. Een Porsche maakt emoties los zoals geen enkele andere auto dat doet. Emoties die vragen om een belevingsgerichte en exclusieve omgeving voor een uitgebreide klantenadvisering.

Sinds de oprichting van Carrera Motors in 1987 hebben we altijd de hoogste prioriteit gegeven aan vriendelijke en individuele relaties met mensen. Mensen die gepassioneerd zijn door de Porsche-gedachte en enthousiast zijn over de perfectie van deze sportwagen, hebben het recht om individueel advies van topklasse en een compromisloze, volledige service voor hun Porsche te eisen. Wij streven dag na dag het principe na om aandacht te hebben voor uw wensen. Actief en aantrekkelijk. Dat geldt ook voor uw Porsche.

Elke afzonderlijke Porsche is een individuele hightech sportwagen die veel knowhow en vaardigheden vereist. Om aan deze eisen te voldoen, wordt het personeel van Carrera Motors regelmatig bijgeschoold door Porsche AG. Als uw hart klopt voor uw Porsche, moet u kunnen vertrouwen op onze onderhouds- en reparatiediensten. Uiteraard gebruiken wij uitsluitend Porsche onderdelen van topkwaliteit en bouwen wij originele onderdelen in die speciaal voor uw Porsche zijn ontwikkeld.

Ons team

Een gekwalificeerd team van goed opgeleide en gemotiveerde mensen biedt u de garantie van betrouwbaar en professioneel werk en uitstekend advies. Kortom: wij zijn specialisten in alles wat met Porsche te maken heeft. Een deskundig contactpersoon uit ons gemotiveerde en gekwalificeerde team staat voor u klaar om u te helpen met uw vragen en verzoeken.

Beleef samen met ons de fascinerende wereld van Porsche.
Wij verheugen ons op uw bezoek!