Porsche - Welkom bij PCB

Welkom bij PCB

De eerste Porsche-dealer in België, de enige Porsche Classic Partner

De eerste...
Porsche Centre Brussels is niet enkel het eerste Porsche Centre dat in België het levenslicht zag, maar historisch gezien ook de belangrijkste Porsche-dealer van ons land. Strategisch gelegen aan de rand van de hoofdstad van Europa en gemakkelijk bereikbaar leeft Porsche Center Brussels op het ritme van de Porsche-passie. Een team van gepassioneerde medewerkers ten dienste van gepassioneerde eigenaars: welkom bij Porsche Center Brussels!

Een unieke ervaring...
Het team van Porsche Center Brussels bestaat uit bijna 40 mensen. Deze dames en heren zijn geselecteerd op basis van hun professionele vaardigheden en hun interesse in de Porsche-wereld. Allemaal streven ze hetzelfde doel na: klanttevredenheid. Dankzij de vele diensten die beschikbaar zijn in onze concessie, van de verschillende financieringsoplossingen tot de gepersonaliseerde opvolging van uw wagen over onze assistentiepakketten, biedt Porsche Center Brussels u een unieke ervaring die op het niveau staat van de meest gerenommeerde sportwagenfabrikant ter wereld.

Uw partner...
Porsche Centre Brussels zet niet alleen de toon inzake technologie en opleiding van het personeel, het is ook het enige Porsche Centre in België met een Porsche Classic Partner-certificering. Daarmee is het een door Porsche Classic AG officieel erkende partner voor het onderhoud van Porsche Classic-auto's. Onze klanten plukken daar rechtstreeks de vruchten van: onze speciale werkplaats legt zich uitsluitend toe op onderhoud en restauraties en gebruikt enkel originele onderdelen, zodat uw collectievoertuig in goede handen verkeert.

Met sportieve groet,

Het team van Porsche Center Brussels