Welkom bij Porsche Centre Antwerpen

Welkom bij Porsche Centre Antwerpen

Als er één merk synoniem staat voor innovatie, klantgerichtheid en de ambitie om de lat steeds hoger te leggen, dan is het wel Porsche. In die optiek hebben we onze intrek genomen in 2014 in onze concessie langs de E313 in Wommelgem. Met dit technologische en architecturale hoogstandje kunnen we de efficiënte, kwalitatieve, gepersonaliseerde en uitgebreide dienstverlening bieden die de Porsche rijder van de 21ste eeuw verwacht.

Ons verkoopteam geeft u steeds de beste raad betreffende opties, beschikbaarheid, prijzen, financiering en aflevering van uw nieuwe Porsche. Zij kunnen u uitzonderlijke en boeiende auto's aanbieden. Porsche is immers een extract van passie en emotie.

Ons naverkoopteam is 100% Porsche en staat steeds tot uw dienst voor onderhoud, koetswerkherstellingen, wisselstukken en accessoires voor uw geliefde Porsche. Bij ons krijgt u de service die u, als Porsche rijder, verdient. Ons objectief is servicegericht werken aan een duurzame relatie, waar u als klant centraal staat.

Hartstocht voor prestaties, zowel op de baan als in ons bedrijf. Dat is onze visie van het beroep. Wees welkom en laat u verleiden door de fascinerende wereld van Porsche.