Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911
Porsche - Insider events

Insider events

Regelmatig worden er voor Porsche Insiders exclusieve events georganiseerd. Op deze pagina treft u verslagen van een aantal van deze evenementen.

25 september 2012 – Le Mans filmavond

Ter gelegenheid van de lancering van het Porsche Junior Beleggingsplan, organiseerde Porsche in samenwerking met Private Bank Insinger de Beaufort op dinsdag 25 september een exclusieve filmavond in het Amsterdamse Tuschinski-theater. Aldaar werd in aanwezigheid van jonkheer Gijs van Lennep (tweevoudig winnaar van de 24 uur van Le Mans in ’71 en ‘76) en Jan Lammers (winnaar van de 24 uurs van Le Mans in ‘88) in een eigen zaal de autosport film der films vertoond: ‘Le Mans’ met Steve McQueen. Na de film werden de bezoekers uitgenodigd voor een diner bij Insinger de Beaufort, alwaar de heer Jan Peter Balkenende beide coureurs interviewde over hun ervaringen met de Le Mans races.

15 juli 2012 – Red Dot event

Maar liefst 22 nieuwe Porsche 911's vertrokken op zondag 15 juli vanuit vier Nederlandse Porsche-dealers op weg naar het red dot design museum in Essen (DL). Toen in mei bekend werd dat de nieuwe 911 in 2012 de prestigieuze 'best of the best' red dot design award had gewonnen, ontstond het idee berijders van een nieuwe 911 uit te nodigen de speciale winnaarsexpositie in het museum te bezoeken.

Na een ontbijt bij de verschillende Porsche-dealers startte de rit richting het voormalig kolenmijn- en industriecomplex Zech Zollverein, waar het red dot museum gevestigd is. Na het ontvangst en het maken van een groepsfoto werden de bezoekers toegesproken door autojournalist Ton Roks, die zijn visie op de Porsche 911 en zijn evolutie gaf. Hierna kon worden genoten van een luxe lunchbuffet. Drie gidsen zorgden vervolgens voor een uitgebreide rondleiding door het museum met details over de collectie, het gebouw en de designprijs. De dag werd afgesloten met de overhandiging van de red dot jaarboeken aan alle deelnemers.