Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Idee

Panamera
Porsche Panamera - Idee

Idee

Standaard bij de nieuwe Panamera en de nieuwe Panamera 4 zijn bi-xenonkoplampen, 18 inch Panamera wielen, de beide aparte eindpijpen van het uitlaatsysteem en de automatische achterklep.

De Porsche Doppelkupplung (PDK) geeft in beide modellen standaard het vermogen door. Bij de nieuwe Panamera aan de achteras, bij de nieuwe Panamera 4 via de actieve 4-wielaandrijving van het Porsche Traction Management aan alle 4 de wielen.

Voor veel comfort in combinatie met een sportieve afstemming zorgt het standaard onderstel met stalen veren. Tegen meerprijs zijn het Porsche Active Suspension Management, een elektronische verstelling van het schokdempersysteem en de adaptieve luchtvering leverbaar.

Het interieur kenmerkt zich door hoogwaardige materialen. De deels lederen bekleding is standaard en leverbaar in 3 kleuren. De stuurwielkrans van het standaard multifunctionele stuurwiel en de keuzehendel van de PDK zijn uitgevoerd in glad leder, de interieurpanelen zijn hoogglanzend zwart.

Eveneens standaard in de nieuwe Panamera en de nieuwe Panamera 4 zijn het multifunctionele stuurwiel, cruise control, automatische airconditioning en het audiosysteem CDR. Als meeruitvoering zijn bovendien het Porsche Communication Management (PCM), het BOSE® Surround Sound System en het Burmester® High-End Surround Sound System leverbaar.

U kunt kiezen uit tal van individualiseringsmogelijkheden voor de nieuwe Panamera en de nieuwe Panamera 4. Bijvoorbeeld uitrustingen in bi-color en andere kleuren materiaalcombinaties.