Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Idee Panamera Turbo

Porsche Panamera Turbo - Idee

Idee

Verbruik/emissie* Panamera modellen: Stadsverkeer in l/100 km 15,7-7,7; Buitenwegen in l/100 km 7,8-5,6; Gemiddeld in l/100 km 10.7-3,1; CO2-emissie in g/km 249-71.
Verbruik/Emissiewaarden* Panamera S E-Hybrid: Gemiddeld in l/100 km 3,1; CO2-emissie g/km 71; Totaal in kWh/100 km 16,2.

Topprestaties kunnen ons de adem benemen. Of ervoor zorgen dat we ontspannen doorademen. Achter het stuur van de Panamera Turbo bijvoorbeeld.

Comfort en sportiviteit worden hier op compromisloze wijze gecombineerd. Zijn 4,8-liter V8 biturbomotor levert 382 kW (520 pk). Het maximale koppel ligt bij 700 Nm tussen 2.250 en 4.500 1/min. De nieuwe 19 inch Panamera Turbo II wielen bieden zicht op de rode remzadels van het remsysteem.

De 2 dubbele eindpijpen hebben een design dat kenmerkend is voor een Turbo. Net als de chroomkleurige luchtuitlaatroosters in de spatschermen achter de voorwielen.

Het front met grote luchtinlaten zorgt voor meer koellucht, de uitschuivende en uitklapbare achterspoiler voor meer neerwaartse druk op de achteras.

De Porsche Doppelkupplung (PDK) is standaard. Net als het Porsche Traction Management (PTM) met permanente 4-wielaandrijving en een elektronische, kenveldgestuurde lamellenkoppeling. De adaptieve luchtvering inclusief Porsche Active Suspension Management (PASM) zorgt standaard voor nog meer sportiviteit – of juist meer comfort. Met een druk op de knop. Voor een uitstekende verlichting van de weg zorgen de led-koplampen inclusief Porsche Dynamic Light System.

Het interieur interpreteert de voor Porsche kenmerkende sportiviteit op Turbo wijze. Met elektrisch verstelbare comfortstoelen voorin inclusief Comfort Memory Pakket en met stoelverwarming voor de bestuurder en alle passagiers. Met de lederuitrusting in glad leder en het interieurpakket wortelnotenhout donker. Het Porsche Communication Management (PCM) inclusief navigatiemodule en BOSE® Surround Sound System is standaard. Tegen meerprijs is het high-end Surround Sound System van Burmester® leverbaar.