Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Exterieurontwerp Panamera Turbo S Executive

Porsche Panamera Turbo S Executive - Exterieurontwerp

Exterieurontwerp

De verlengde wielbasis van de Panamera Executive modellen komt vooral ten goede aan de passagiers achterin. Aan de buitenkant onderstreept het langgerekte silhouet de elegantie zonder afbreuk te doen aan het sportieve karakter.

Wat de Panamera Executive modellen verder nog onderscheidt? Alles wat ook de Panamera modellen met normale wielbasis van een doorsnee limousine onderscheidt. Een design dat nog preciezer en nog scherper is. Dat is bijvoorbeeld te herkennen aan de grote luchtinlaten. In combinatie met de geprononceerde powerdome van de voorklep, de duidelijker omlijnde side skirts en buitenspiegels en de sportief scherp gesneden achterkant ogen de Panamera Executive modellen nog strakker.

Aan de voorzijde zorgen de bi-xenonkoplampen met 4 led-dagrijverlichtingsspots in elke koplampunit voor goed zicht en een sportieve look. Met de als meeruitvoering leverbare led-koplampen geeft u uw Executive model een nog markantere look. Met de op daglicht gelijkende kleur wordt de weg optimaal verlicht.

Ten slotte ontbreekt alleen uw eigen, geheel persoonlijke interpretatie van de Panamera Executive nog. Met 15 exterieurkleuren (Panamera Turbo S Executive: 16), wielen tot 20 inch en vele andere opties geeft u uw model zijn onmiskenbare karakter. Nadere informatie hierover vindt u in de Panamera modelbrochure en in de aparte prijslijst.