Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Comfort Panamera Turbo S Executive

Porsche Panamera Turbo S Executive - Comfort
Abbildung: Panamera Turbo Executive

Comfort

Maar in een Porsche is het zeker ook heel prettig toeven als u niet zelf achter het stuur zit. Als u zich laat rijden. Want vooral achterin bieden de Panamera Executive modellen hun passagiers veel vrijheid. In elk opzicht.

De met 15 cm toegenomen lengte van Executive modellen is vooral goed te merken aan de beduidend grotere beenruimte achterin. Bovendien kunnen de stoelen achterin – uitgevoerd als comfortstoelen – nu nog verder achterover kantelen voor de ideale zitpositie. Dankzij stoelverwarming en stoelventilatie kunt u geconcentreerd werken – of ontspannen reizen. De comforthoofdsteunen, elektrisch verstelbare rugleuningen, in lengte verstelbare zittingen, lendensteunen en de mogelijkheid om de bijrijdersstoel van achter in de auto te verstellen, dragen hier verder aan bij.

Een grote middenconsole achterin voor nog meer opbergruimte is standaard. Net als het 230 V stopcontact, een extra 12 V stopcontact en de voorbereiding voor een koelvak achterin. Als meeruitvoering komen daar bijvoorbeeld de klaptafels of het Porsche Rear Seat Entertainment met 2 beeldschermen, 2 spelers en 2 draadloze infraroodhoofdtelefoons bij.

Het standaard, speciaal voor achterin ontwikkelde interieurverlichtingspakket is grotendeels uitgevoerd in lichtsterke, maar energiezuinige led-techniek. Het bestaat uit 2 leeslampjes in de dakconsole achterin, voetenruimteverlichting en een extra oriëntatieverlichting en verlichting voor portiervakken en middenconsole achterin. De extra sfeerverlichting in de dakconsoles voor en achter is net als de leeslampjes dimbaar.

De 4-zone automatische airconditioning is standaard. Hiermee kunt u de temperatuur op alle 4 zitplaatsen individueel regelen. Standaard is ook het donker getinte geluids- en warmtewerend glas inclusief privacybeglazing. Daarmee bent u verzekerd van privacy en wordt fel zonlicht uit het interieur geweerd. Eenzelfde functie vervullen de elektrische rolgordijnen voor de achterruit en de zijruiten achterin.

Als u toch een keer zelf wilt rijden, ook dan komt u aan comfort niets te kort. Comfort, zoals Porsche dat kan bieden. Met een sportieve en uiterst ergonomische cockpit dankzij de logische groepering van alle bedieningselementen. Zoals u van een Porsche mag verwachten.