Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Exterieurontwerp

Panamera S E-Hybrid
Porsche Panamera S E-Hybrid - Exterieurontwerp

Exterieurontwerp

De vormtaal en het lijnenspel van de nieuwe Panamera modellen zijn typisch Porsche. De voorspatschermen steken boven de motorkap uit. De achterspatschermen maken een extra gespierde indruk. De daklijn loopt naar achteren toe af.

Eveneens typisch Porsche is de evolutie van het design. Doelgerichter, scherper, gespierder.

Dat is bijvoorbeeld te zien aan de nieuw vormgegeven en wederom vergrote luchtinlaten in het front. Ze zorgen voor een optimale koeling van de motor en de remmen. Dat ze er ook nog eens fraai uitzien, is een plezierig bijkomend effect.

De achterzijde is opnieuw vormgegeven, het lijnenspel is scherper geworden. De achterruit is groter en is vlakker geplaatst. Net als de automatisch uitschuifbare achterspoiler is deze nu breder. De achterlichten met led-techniek zijn smaller en hebben een markante vormgeving. De achterzijde van de nieuwe Panamera modellen oogt moderner en krachtiger.

Eveneens een lichtend voorbeeld van de evolutie van het Panamera design zijn de standaard bi-xenonkoplampen aan de voorzijde. De dagrijverlichting bestaat uit 4 led-spots die in de koplampen zijn geïntegreerd, ze werden net als de achterlichten sierlijker. Samen met de geprononceerdere powerdome op de motorkap, de nieuwe side skirts en dynamisch gelijnde buitenspiegels hebben de Panamera modellen een nog sportievere uitstraling dan voorheen.

Traditionele waarden en een vernieuwend design gaan zo hand in hand. Nu ontbreekt alleen nog uw eigen interpretatie van de Panamera. Met 15 exterieurkleuren, een lederuitrusting die in diverse kleurstellingen leverbaar is, een groot aanbod aan wielen in diverse formaten (maximaal 20 inch) en vele andere opties kunt u uw auto een geheel eigen gezicht geven.