Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Technische gegevens

Wielbasis: 2.920 mm
Lengte: 5.015 mm Hoogte: 1.408 mm
  PDK
Vermogen 324 kW (440 pk) bij 6.700 1/min
Acceleratie 0-100 km/h 4,4 s
Topsnelheid 288 km/h
Verbruik/emissie* Gemiddeld in l/100 km 10.7
CO2-emissie in g/km 249
Prijs EUR 162.600,00 incl. BPM/BTW, excl. kosten rijklaar maken
Vergelijk Modellen

Features

Highlights

Exterieurontwerp

De vormtaal en het lijnenspel van de nieuwe Panamera modellen zijn typisch Porsche. De voorspatschermen steken boven de motorkap uit. De achterspatschermen maken een extra gespierde indruk. De daklijn loopt naar achteren toe af.

Eveneens typisch Porsche is de evolutie van het design. Doelgerichter,...

Meer informatie

De motoren

De nieuwe Panamera GTS wordt aangedreven door een lichtgewicht 4,8-liter V8 motor met een geïntegreerde drysumpsmering. Deze atmosferische motor reageert bijzonder direct. Het maximale toerental is verhoogd naar 7.100 1/min. Het resultaat is indrukwekkend: 324 kW (440 pk) en 520 Nm.

Een bijzondere...

Meer informatie

Het uitlaatsysteem

Het lichtgewicht uitlaatsysteem.

Het uitlaatsysteem van de nieuwe Panamera modellen is opgebouwd uit duurzame roestvaststalen onderdelen. De uiterst efficiënte voor- en hoofdkatalysatoren komen snel op temperatuur en zorgen daarmee voor een efficiënte uitlaatgasreiniging. In het uitlaatsysteem van...

Meer informatie

De hulpsystemen

De ParkAssistent

De standaard ParkAssistent werkt met 4 sensoren aan de achterzijde van de Panamera en waarschuwt de bestuurder met een akoestisch signaal voor obstakels die zich achter de auto bevinden. Het interval van de geluidssignalen duidt de afstand tot het obstakel aan. Standaard op de...

Meer informatie

Webspecial

De kracht van contrast.

The dream of a sports car. But without any compromise in terms of everyday driving. These two demands couldn’t really be further apart. However, they are both met by the new Panamera models. Uniting thrilling contradictions to create something unique and unmistakable: a Porsche – for every day.

Start web special

Individualisering & Service

Exclusive
Tequipment
Porsche Service
Porsche Driver's Selection