Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Executive modellen

Panamera 4S Executive
Porsche Panamera 4S Executive - Executive modellen
Getoond model: Panamera Turbo Executive

Executive modellen

Laten we eerlijk zijn: kinderen dromen er zelden van om ooit een druk bezette ondernemer te zijn. Ze dromen nog altijd veel vaker van een sportwagen. En jaren later, als ze eenmaal succesvol zijn? Moet je dan je droom laten varen, alleen omdat een druk leven geen tijd – en geen ruimte – meer voor een sportwagen overlaat?

Dat hoeft niet. In elk geval niet bij Porsche. Want met de Panamera Turbo S Executive, de Panamera Turbo Executive en de Panamera 4S Executive kan het allebei: sportief rijden linksvoor – en geconcentreerd en comfortabel werken achterin. Uiteraard niet tegelijkertijd, maar wel in dezelfde auto. Dankzij een met 15 cm verlengde carrosserie, wat vooral ten goede komt aan de passagiers achterin. Vooral op lange ritten. U kunt dan gerust iets doen, wat we anders nooit aanraden: onderweg de ogen dichtdoen.

We hebben de Panamera Executive modellen niet voor niets bijzonder comfortabel gemaakt. Tot de uitgebreide standaarduitrusting behoren onder andere een lederuitrusting, de ParkAssistent voor en achter, een elektrisch schuif-kanteldak van glas, een 4-zone automatische airconditioning en Soft Close portieren.

De uitrusting achterin is bijzonder hoogwaardig, door de comfortstoelen met stoelverwarming en stoelventilatie, een grote middenconsole en elektrisch bediende rolgordijnen voor de zijruiten en achter de stoelen. Met het geluids- en warmtewerend glas inclusief privacybeglazing bent u verzekerd van privacy. Dankzij het interieurverlichtingspakket achterin kunt u dag en nacht zelf bepalen wanneer u wilt werken of ontspannen.

Met de Panamera Executive modellen wordt het sportwagengevoel verlengd. Met de overige omvangrijke individualiseringsmogelijkheden, zoals de klaptafels achterin of het sportuitlaatsysteem, bepaalt u zelf hoe ver u wilt gaan. Op het gebied van comfort. Op het gebied van sportiviteit. Of allebei.