Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Bagage Macan Turbo

Porsche Macan Turbo - Bagage

Bagage

De grote bagageruimte van de nieuwe Macan modellen is op de meest uiteenlopende toepassingen voorbereid – de inhoud bedraagt 500 liter. Een opbergvak in de zijkant van de bagageruimte biedt extra ruimte.

De achterbank is in de verhouding 40 : 20 : 40 neerklapbaar. Helemaal neergeklapt ontstaat een ruimte met een inhoud van maximaal 1.500 liter.

Om de zon en nieuwsgierige blikken te weren, beschikt de bagageruimte over een uitneembare bagageruimteafdekking. Ook uitneembaar: de als meeruitvoering leverbare skizak. Deze kan buiten de auto voor transport worden gebruikt en worden schoongemaakt. Handig en hygiënisch dus.

Met de als meeruitvoering leverbare luchtvering kunt u de achterkant van de auto met een knop in de bagageruimte laten zakken.

De achterklep met grote glazen ruit is verwarmd en getint. De achterklep opent met een druk op de knop automatisch binnen 5 seconden. U kunt de openingshoogte instellen en opslaan, om bijvoorbeeld te voorkomen dat deze het plafond van uw garage raakt.

Bagageruimtemanagement

Met het bagageruimtemanagement kunt u de bagageruimte naar eigen inzicht indelen. Voorwerpen worden vastgezet met een railsysteem dat uit verschuifbare telescopische stangen, een gordelafrolautomaat en 4 variabele bevestigingsogen. De keerbare mat beschermt tegen vuil en zorgt ervoor dat bagage niet gaat glijden. Het bijbehorende scheidingsnet voor de bagageruimte verhoogt de veiligheid bij een geladen auto.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.