Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Aandrijving

Macan Turbo
Porsche Macan Turbo - Vermogen

Vermogen

De 3,6-liter V6 biturbomotor levert een indrukwekkend vermogen van 294 kW (400 pk). Van 0 tot 100 km/h in slechts 4,8 s. De topsnelheid bedraagt 266 km/h. Dat alles met bescheiden emissie- en verbruikswaarden.

Verbruik/emissie* Macan modellen: Stadsverkeer in l/100 km 11,8-6,7; Buitenwegen in l/100 km 7,8-5,7; Totaal in l/100 km 9,2-6,1; CO2-emissie in g/km 216-159.

Meer informatie
Porsche Macan Turbo - Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Voelt u liever de versnellingen wisselen, of puur rijplezier? Juist. In de nieuwe Macan schakelt de 7-traps PDK. In fracties van seconden, zonder onderbreking van de trekkracht. Voordeel: bij een ingeschakelde versnelling staat de volgende versnelling reeds klaar. Terwijl de koppeling van de...

Meer informatie
Porsche Macan Turbo - Porsche Traction Management (PTM)

Porsche Traction Management (PTM)

De permanente 4-wielaandrijving met variabele koppelverdeling brengt het vermogen nauwkeurig over op de weg. Door de permanente controle van de rijtoestand kan op verschillende rijsituaties en op de actuele rijstijl worden ingespeeld. De elektronisch geregelde koppeling zorgt ook bij verschillende...

Meer informatie
Porsche Macan Turbo - Turbotechniek

Turbotechniek

De V6 biturbo motor is voorzien van twee parallel geplaatste turbo’s – één voor elke cilinderrij. De gecomprimeerde inlaatlucht wordt via de aan weerszijden geplaatste laadluchtkoelers in de motor geperst. Dit zorgt voor een hoge cilinderdruk en lage temperaturen van de componenten.

Meer informatie