Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Burmester® High-End Surround Sound-System Macan Turbo

Porsche Macan Turbo - Burmester® High-End Surround Sound-System

Burmester® High-End Surround Sound-System

Als sportwagenfabrikant verleggen we graag grenzen – ook op het gebied van de akoestiek. Het bewijs: het optimaal op de Macan afgestemde Burmester® highend Surround Sound System. Het zet geluidsgolven om in unieke prikkels voor de zintuigen – en muziek in een exclusieve geluidsbeleving.

Het door Burmester® – één van ‘s werelds grootste aanbieders van high-end geluidsapparatuur – ontwikkelde Surround Sound System is als meeruitvoering lever baar.

De gebruikte technologie: op hetzelfde hoge niveau als de high-end home audiosystemen van Burmester®. State-of-theart en nu voor het eerst ook in een auto van deze klasse. De inzet: compromisloos. De verwerking: hoogwaardig.

De klank: fenomenaal. De kracht van het systeem zit hem in vele kleine details – met slechts één doel: perfectie in geluidskwaliteit.

Alleen al de cijfers klinken indrukwekkend: 16 uitgangskanalen met een totaal vermogen van ruim 1.000 W; 16 luidsprekers inclusief een actieve subwoofer en een 300 W D-klasseversterker, een totaal membraanoppervlak van meer dan 2.400 cm² en een frequentiebereik van 30 Hz tot 20 kHz.

De toegepaste frequentiefiltertechniek werd afgeleid van de technologie die Burmester® inzet voor zijn high-end home audiosystemen. De analoge en digitale filters werden nauwkeurig gedefinieerd voor hun specifieke inbouwplaatsen in de auto en tijdens lange luistersessies verder geperfectioneerd. Elektrostatische tweeters leveren onmiskenbaar fijne, zuivere en onvervormde hoge tonen af.

Het elegante, puristische ontwerp dat gekenmerkt wordt door de gegalvaniseerde luidsprekerfronten en Burmester® logo’s op de speciaal geselecteerde luidsprekers, benadrukt de exclusieve eisen die Burmester® stelt aan zijn high-end Surround Sound System ook zichtbaar. Compromisloze luxe op het gebied van sound en design.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.