Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Andere communicatiesystemen Macan Turbo

Porsche Macan Turbo - Andere communicatiesystemen

Andere communicatiesystemen

Telefoonmodule

De tegen meerprijs leverbare quadband gsm-telefoonmodule kenmerkt zich door een hoog bedieningscomfort en optimale gesprekskwaliteit. U kunt ervoor kiezen om uw simkaart rechtstreeks in de simkaartlezer van het PCM te plaatsen en vervolgens met uw handsfreeset te bellen. Maar het kan nog eenvoudiger: namelijk via de Bluetooth®-verbinding van uw mobiele telefoon dankzij SIM-Access Profile (SAP). Zodra de automatische koppeling tussen mobiele telefoon en module een feit is, wordt de antenne van uw mobiel uitgeschakeld om de batterijen te sparen en belt u via de buitenantenne. Afhankelijk van het type mobiele telefoon zijn dan niet alleen de telefoonnummers op uw eigen simkaart, maar ook die van uw telefoongeheugen beschikbaar. Eveneens afhankelijk van het type mobiele telefoon belt u via het PCM, vanaf het multifunctionele sportstuurwiel of via de spraakbediening.

Daarnaast bestaat de optie om via de telefoonmodule en Bluetooth® bepaalde mobiele telefoons te koppelen die alleen het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen.

Desgewenst is ook een telefoonmodule met Bluetooth®-hoorn verkrijgbaar. Deze zit in de middenconsole en bevat een display en toetsenbord. De hoorn kan echter niet worden gebruikt als een Bluetooth®-verbinding via het Handsfree Profile (HFP) tot stand is gebracht.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.

Spraakbediening

De spraakbediening begrijpt de samenhangende teksten over navigatiereisdoelen, telefoonboekvermeldingen of radiozendernamen. Met spraakcommando’s kunt u ook door menulijsten bladeren. Het gebruik van het systeem vergt geen voorbereiding.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.

Mobiele-telefoonvoorbereiding

Voor de Bluetooth®-verbinding van mobiele telefoons die alleen het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen, is een mobieletelefoonvoorbereiding leverbaar. Ook dan kan uw mobiele telefoon gewoon in uw jaszak blijven. Via het audiosysteem CDR Plus en het PCM kunnen alle basisfuncties van de mobiele telefoon worden bediend. Een microfoon zorgt voor een geoptimaliseerde handsfreefunctie. Een geluidsonderdrukking is eveneens geïntegreerd. De gsm-verbinding wordt standaard tot stand gebracht via de antenne van de mobiele telefoon.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.

Onlinediensten

Deze tegen meerprijs leverbare functie biedt u de mogelijkheid om diverse content van internet via het PCM op te vragen. De gegevens worden via een smartphone- app (‘AHA-Radio’-app) naar het PCM overgedragen. De AHA Radio-app is gratis verkrijgbaar via iTunes® en Google Play®. De onlinediensten omvatten o.a. webradio en gepersonaliseerde webmuziek, newsfeeds, podcasts en Audio- Magazine, Facebook®, local based content via spraakcommando (bijvoorbeeld het zoeken naar een restaurant of een hotel) en het weerbericht. Ook kunt u zoeken naar ‘Points of Interest’ en deze overnemen als navigatiebestemming.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.