Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Remmen Macan S

Porsche Macan S - Remmen

Remmen

Ook aan de remprestaties stellen wij hoge normen: uiteraard zijn de remsystemen ruim bemeten en aan het hoge vermogen aangepast.

Op de vooras beschikken de Macan modellen over vaste aluminium monobloc remzadels met 6 zuigers. De remschijven zijn inwendig geventileerd. Voor een constant hoog remvermogen, ook bij langdurig gebruik.

Passend bij de performance van de Macan modellen zitten op de vooras remschijven met een diameter van maximaal 360 mm.

De remzadels van de Macan S Diesel en de Macan S zijn zilverkleurig – bij de Macan Turbo zijn ze rood.

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Tegen meerprijs kunt u uw Macan voorzien van de in de autosport beproefde keramische remschijven (PCCB).*

De geperforeerde keramische remschijven voor hebben een diameter van 396 mm en een dikte van 38 mm. Achter bedraagt de diameter 370 mm bij een dikte van 30 mm.

Omdat de schijven nauwelijks uitzetten onder hoge belasting, wordt vervorming uitgesloten. Daarbij komt dat keramische remschijven ook nog eens corrosievrij zijn en frictiegeluiden beter dempen.

Het doorslaggevende voordeel: de remschijven wegen ongeveer de helft van conventionele gietijzeren remschijven van een vergelijkbaar type en met een vergelijkbare afmeting. Dat heeft positieve gevolgen voor de rijprestaties en het verbruik, maar betekent vooral ook een verlaging van de ongeveerde en roterende massa. Voor een betere handling, een betere wegligging en meer rijcomfort.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.

* Op zijn vroegst leverbaar vanaf 10/2014.