Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieurontwerp Macan S Diesel

Porsche Macan S Diesel - Interieurontwerp

Interieurontwerp

Wij weten als geen ander dat de bestuurder en de auto een eenheid moeten vormen. U zit daarom niet gewoon in de Macan, maar door de architectuur bent u als het ware in de auto geïntegreerd. Door de driedimensionale plaatsing van de bedieningselementen voelt het interieur aan als een cockpit. De sportieve voorstoelen geven u een gevoel dat kenmerkend is voor de Macan: ondanks dat u hoger boven de weg zit, voelt het alsof u er heel dicht op zit.

Het belangrijkste is overzichtelijk gepositioneerd: het dashboard beschikt over 3 kokervormige klokken. 3 klokken – zoals bij een klassieke sportwagen. Daartoe behoort ook de in het midden geplaatste toerenteller. Rechts daarvan: het 4,8 inch grote kleurenscherm. Hierop is onder andere informatie van de boordcomputer te zien.

De voor een sportwagen typische naar voren oplopende middenconsole zorgt voor een korte afstand tussen het stuurwiel en de PDK keuzehendel en de belangrijkste functies van de auto. Het contactslot zit zoals u bij Porsche gewend bent links.

Het nieuw ontwikkelde multifunctionele 3-spaaks sportstuurwiel volgt het design van de 918 Spyder – en een principe uit de autosport: de handen blijven altijd aan het stuurwiel. Via de twee schakelpaddles schakelt u ergonomisch, sportief en snel.

De systemen voor sound en navigatie volgen de ergonomische conceptgedachte. Uitgerust met een kleuren-touchscreen zorgen ze voor een intuïtief bedieningscomfort.

Met de variabele achterbank – deelbaar in de verhouding 40 : 20 : 40 – is de Macan volledig aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.

Over aanpassing gesproken: u kunt het interieur met tal van opties nog individueler vormgeven. Het assortiment van materialen en bekledingen biedt een ruime keuze – van klassiek tot sportief. Voor een exclusief interieur kunt u veel elementen in uw Macan met leder of met edel donker wortelnotenhout laten bekleden. Voor een sportieve uitstraling kunt u kiezen uit carbon of geborsteld aluminium. In principe geldt voor de individuele vormgeving van de nieuwe Macan: er zijn geen beperkingen.

Idee Macan

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Principe Macan

Karakter

Highlights standaarduitrusting

Vermogen

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Porsche Traction Management (PTM)

Common-rail-injectiesysteem

Maatregelen om de efficiency verder te verbeteren

Olievoorziening

SPORT knop

SCR-systeem

Het uitlaatsysteem

De adaptieve luchtvering

Het onderstel met stalen veren

Porsche Active Suspension Management (PASM)

OFFROAD knop

Stuurinrichting en Servotronic Plus

Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus)

Sport Chrono Pakket

Wielen en bandenspanningscontrolesysteem

Remmen

De verlichting

PSM Stability Management (PSM)

Airbags

Carrosserieconstructie

Porsche Car Connect (PCC)

Interieur

Burmester® High-End Surround Sound-System

BOSE® Surround Sound System

Porsche Communication Management (PCM)

Audiosysteem CDR Plus

Andere communicatiesystemen

De stoelen

De airconditioning

Adaptieve cruise control inclusief Porsche Active Safe (PAS)

De hulpsystemen

Panoramadaksysteem

Overige comfortuitrustingen

Bagage

Daktransportsysteem

Trekhaaksysteem

CO2-emissie

Onderhoud & brandstof

De geluidsontwikkeling

Lichte constructie en recycling