Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stoelen Macan S Diesel

Porsche Macan S Diesel - De stoelen

De stoelen

Adaptieve sportstoelen met Comfort Memory pakket (18-voudig verstelbaar)

Zitcomfort en sportiviteit van het hoogste niveau bieden de adaptieve sportstoelen met Comfort Memory Pakket. De zijwangen zijn extra hoog en strak vormgegeven. Dankzij het elektrisch bediende 18-voudige verstelmechanisme zijn deze stoelen volledig aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Door de zithoogte, de stand van zitkussens en rugleuningen, de zitlengte of de lengtepositie en de 4-voudig verstelbare lendensteunen in te stellen, bieden deze stoelen altijd een perfecte zithouding. De stuurkolom is elektrisch te verstellen. De volgende functies kunnen in het geheugen worden opgeslagen: de zitpositie voor bestuurder en bijrijder inclusief lendensteun en de stand van het stuurwiel en de buitenspiegels.

Standaard bij de Macan Turbo. Als meeruitvoering leverbaar voor alle andere Macan modellen.

Comfortstoelen

Ideaal voor ontspannen reizen en heel handig te bedienen zijn de comfortstoelen met 8-voudig verstelmechanisme aan de bestuurderszijde. De stoelen zijn in de lengterichting en hoogte verstelbaar, maar u kunt ook de hoek van de zitting en rugleuning verstellen. De middenbanen van de stoelen van alcantara zorgen voor een sportief accent.

Standaard bij de Macan S en de Macan S Diesel.

Comfortstoelen met Comfort Memory Pakket (14-voudig verstelbaar)

U wilt een hoog zitcomfort aan de bestuurders- en bijrijderszijde? Behalve de 8 verstelmogelijkheden van de comfortstoelen zijn bij de comfortstoelen met Comfort Memory Pakket nog meer stoelinstellingen mogelijk. U kunt bijvoorbeeld ook de lendensteun, de zittingverlenging en de stuurkolom verstellen. Individuele instellingen zoals de zitpositie aan de bestuurders- en bijrijderszijde inclusief de lendensteun kunnen worden opgeslagen – net als de stand van het stuurwiel en de buitenspiegels.

Naar keuze zonder meerprijs in de Macan Turbo. Als meeruitvoering leverbaar voor alle andere Macan modellen.

Stoel-/stuurwielverwarming

Voor alle stoelvarianten is stoelverwarming voorin of als pakket voorin en achterin leverbaar. Tegen meerprijs is ook een stuurwielverwarming leverbaar, die de stuurwielkrans aangenaam verwarmt.

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.

Stoelventilatie

Voor nog meer zitcomfort tijdens lange ritten en in de zomer zorgt de als meeruitvoering leverbare stoelventilatie voorin (alleen in combinatie met stoelverwarming, Comfort Memory Pakket of adaptieve sportstoelen).

Als meeruitvoering leverbaar voor alle Macan modellen.

Zitplaatsen achterin

De achterbank is drievoudig variabel en indien nodig in zijn geheel neerklapbaar. Het flexibele middelste gedeelte dient als skiluik voor lange goederen zoals de tegen meerprijs leverbare skizak. Bovendien is hierin de uitklapbare armsteun geïntegreerd. Deze is in combinatie met het als meeruitvoering leverbare opbergpakket uitgerust met 2 extra bekerhouders. De bediening van de achterbank is heel eenvoudig: ontgrendelen, neerklappen – klaar.

Kinderzitjes

Via het accessoireprogramma van Porsche Tequipment zijn Porsche kinderzitjes in een uniek design verkrijgbaar. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn speciaal getest en goedgekeurd voor gebruik in een Porsche. Ze bieden veiligheid en comfort aan inzittenden tot 12 jaar. De toegepaste stoffen hebben goede ventilerende eigenschappen en zijn huid- en onderhoudsvriendelijk. De bekleding is afneembaar en wasbaar.

Voor nog meer veiligheid zijn de Porsche Baby Seat en de Porsche Junior Seat ISOFIX-zitjes uitgevoerd met een eigen 5-punts gordelsysteem met centrale gordellengteverstelling.

De ISOFIX-bevestiging* zit standaard op de buitenste zitplaatsen achterin. Op alle zitplaatsen achterin is een extra gordelbevestiging – de zogenaamde top tether – standaard. Voor de bijrijdersstoel is de ISOFIX-bevestiging tegen meerprijs leverbaar. Bij het plaatsen van een kinderzitje op de bijrijdersstoel kan de bijrijdersairbag via een schakelaar buiten werking worden gesteld.

* ISOFIX is een veilig en eenvoudig te bedienen bevestigingssysteem voor kinderzitjes, waarmee een vaste verbinding tussen carrosserie en kinderzitje tot stand wordt gebracht.