Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Audiosysteem CDR Plus Macan S Diesel

Porsche Macan S Diesel - Audiosysteem CDR Plus

Audiosysteem CDR Plus

Het audiosysteem CDR Plus beschikt over een 7 inch kleuren-touchscreen waarmee u snel en gemakkelijk naar de belangrijkste functies en menu’s gaat.

In totaal zijn er 11 luidsprekers met een totaal vermogen van 235 W. Voor een brede radio-ontvangst zorgt een analoge dubbele tuner.

Het systeem beschikt verder over een cd-/dvd-speler voor de audioweergave van mp3-bestanden en audio-/video-dvd’s en een USB-aansluiting voor diverse iPod®- en iPhone®-modellen. Ook USBsticks met mp3-muziek en mp3-spelers kunnen worden aangesloten en afgespeeld. Op het touchscreen worden albumhoezen weergegeven (Cover-Art).

Aangesloten USB-apparaten kunnen direct via het audiosysteem CDR Plus of via de multifunctietoetsen op het stuurwiel worden bediend. Via een extra AUX-ingang kunt u andere externe audiobronnen aansluiten – de bediening vindt dan op het betreffende aangesloten apparaat plaats.

Verder kan het audiosysteem tegen meerprijs worden geleverd met een geïntegreerde cd-wisselaar voor maximaal 6 cd’s en een mobiele-telefoonvoorbereiding voor de Bluetooth®-verbinding van mobiele telefoons die het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen.