Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Idee

Cayman

Idee

Verbruik/emissie* Cayman modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,9; Buitenwegen in l/100 km 7,1-6,2; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,9; CO2-emissie in g/km 211-183.

Aan sommige wetmatigheden kunnen we ons niet onttrekken. Die van de fysica bijvoorbeeld. Maar daarom hoeven we ze nog niet klakkeloos aan te nemen. Natuurlijk, we kunnen ze verwaarlozen of negeren. Of juist bestuderen en testen. Grenzen opnieuw vastleggen. Precies dat hebben we gedaan. En daarbij een nieuwe wetmatigheid ontdekt: de ideale curve.

Consequent toegepast in een sportwagen, die zich verzet tegen de gangbare conventies binnen de autoindustrie en de fascinatie voor sportwagens herdefinieert: een overtuigend middenmotorconcept – met een laag en centraal zwaartepunt voor een nauwkeurig en direct rijgevoel. Met meer performance bij meer efficiency – typisch Dr. Ing. Soepeler en sterker dan ooit. Met innovatieve technologieën en een slimme lichte constructie, voor een optimale verhouding tussen gewicht en vermogen. Met een onderstel dat het vermogen direct op de straat overbrengt – plus daar waar de kriebels in uw buik wachten: de bochten.

Met een uniek design dat met elke lijn, elke hoek, indruk maakt. En met een ergonomisch uitgevoerd interieur dat is gecombineerd met een riante bagageruimte – voor dagelijks sportief rijden.

De Cayman modellen. Gebouwd naar onze wens – en de ideale curve.