Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De wielen + RDK

Cayman
Porsche Cayman - De wielen + RDK

De wielen + RDK

Wielen

Performance vraagt om een solide basis. Bij de Cayman zijn standaard de 18 inch lichtmetalen wielen verantwoordelijk voor het contact tussen de wagen en het wegdek. Hun puristische dubbelspaaks design benadrukt zijn sportieve karakter. En dat van u. De bandenmaten: 235/45 ZR 18 voor en 265/45 ZR 18 achter.

De Cayman S staat standaard op 19 inch wielen met een klassiek 5-spaaks design. De banden: 235/40 ZR 19 voor, 265/40 ZR 19 achter.

Tegen meerprijs zijn er uit het individualiseringspakket andere wielen met afmetingen tot 20 inch mogelijk.

De grote afrolomtrekken zorgen voor een groot rijcomfort. Tegelijkertijd is de rolweerstand van de banden laag, wat voor een lager verbruik zorgt.

Bandenspanningscontrolesysteem (RDK)

Het tegen meerprijs leverbare bandenspanningscontrolesysteem (RDK) waarschuwt met een indicatie op het display van de boordcomputer voor een te lage bandenspanning. De bestuurder kan de spanning van alle 4 de banden controleren op het tft scherm van het instrumentenpaneel. De waarden worden snel en betrouwbaar bijgewerkt: na elke motorstart, na elke keer banden op spanning brengen en na elke bandenwissel. Voor uw veiligheid en comfort.