Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Interieurontwerp Cayman S

Porsche - Interieurontwerp

Interieurontwerp

Verbruik/emissie* Cayman modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,9; Buitenwegen in l/100 km 7,1-6,2; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,9; CO2-emissie in g/km 211-183.

Wat centraal stond bij de ontwikkeling van het interieur? De bestuurder. Het interieur helpt u om u op het wezenlijke te concentreren. Met een open ruimtegevoel en veel bewegingsvrijheid rondom de diepe standaard sportstoelen. Markant onderdeel van het interieur is de oplopende middenconsole. Het idee erachter: korte afstanden tussen stuurwiel en schakelhendel voor snel, ergonomisch schakelen. Het contactslot zit – vanzelfsprekend – links. De handen sluiten zich rondom een goed in de hand liggend 3-spaaks sportstuurwiel. Daarachter liggen de 3 centrale ronde klokken die u alle belangrijke informatie geven.

Onder de brede achterruit bevindt zich de ruime bagageruimte van de Cayman. De grote achterklep van de hoogwaardig uitgevoerde bagageruimte gaat ver open. De bagagebeschermbeugel is uitgevoerd in geborsteld aluminium, net zoals de bagagescheiding tussen het bovenste en onderste gedeelte van de bagageruimte. Opbergvakken aan de zijkanten zorgen voor nog meer opbergruimte.

Kortom: ook wat betreft design gaat de Cayman voor een duidelijke lijn. De persoonlijke noot krijgt hij van u: wij bieden daarvoor een omvangrijk palet aan individualiseringsmogelijkheden en een grote keuze aan kleuren en materialen.