Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

Telefoonmodule en Mobiele-telefoonvoorbereiding Cayman S

Porsche Cayman S - Telefoonmodule en Mobiele-telefoonvoorbereiding

Telefoonmodule en Mobiele-telefoonvoorbereiding

Telefoonmodule en mobiele-telefoonvoorbereiding.*

De als meeruitvoering leverbare quadband- gsm-telefoonmodule biedt behalve veel bedieningsgemak ook optimale gesprekskwaliteit. U kunt uw simkaart rechtstreeks in de CDR Plus of in de kaartlezer van het PCM plaatsen en vervolgens direct handsfree telefoneren. Of nog eenvoudiger: via de Bluetooth® koppeling van uw mobiele telefoon en het SIM-Access Profile (SAP).

Na een automatische koppeling wordt de antenne van uw telefoon dan uitgeschakeld om de batterij te sparen, en verloopt de telefoonontvangst via de autoantenne. Afhankelijk van het type mobiele telefoon zijn dan niet alleen de telefoonnummers op uw eigen simkaart, maar ook die van uw telefoongeheugen beschikbaar.

De bediening verloopt nu – eveneens afhankelijk van het type mobiele telefoon – via het CDR Plus of het PCM, het als meeruitvoering leverbare multifunctionele stuurwiel of de als meeruitvoering leverbare spraakbediening. Uw mobiele telefoon kan gewoon in uw jas of tas blijven zitten. Via Bluetooth® kunt u ook mobiele telefoons met de telefoonmodule verbinden die alleen het Handsfree Profile (HFP) ondersteunen. In dit geval loop de gsm-verbinding altijd via de antenne van de mobiele telefoon. Het CDR Plus of PCM dient dan als handsfreeset en de mobiele telefoon kan opgeborgen blijven.

Tegen meerprijs is er ook een telefoonmodule met Bluetooth® hoorn beschikbaar. Deze is in het opbergvak in de middenconsole ondergebracht en bevat een display en toetsenbord.

De Bluetooth®-koppeling van mobiele telefoons is voor de mobiele-telefoonvoorbereiding ook afzonderlijk verkrijgbaar.

* Mobiele-telefoonvoorbereiding resp. telefoonmodule in HFP-modus: bij gebruik van een mobiele telefoon in de auto kan de elektromagnetische veldsterkte in het interieur toenemen en kunnen de inzittenden worden blootgesteld aan elektromagnetische straling. Bij gebruik van een mobieletelefoonhouder (cradle) kan de veldsterkte in het interieur worden verminderd door gebruik van de buitenantenne (dit afhankelijk van de telefoonspecifieke koppeling met de houder). Informeer bij uw telefoonwinkel naar de beschikbaarheid van een telefoonhouder voor uw mobiele telefoon. Het gebruik van de telefoonmodule van het PCM via Bluetooth® SAP-connectie of met een ingelegde simkaart voorkomt blootstelling aan elektromagnetische straling, omdat daarbij steeds de buitenantenne van de auto wordt gebruikt. Voor informatie over compatibele mobiele telefoons kunt u terecht bij uw Porsche dealer of op www.porsche.com.