Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stuurwielen Cayman S

Porsche - De stuurwielen
Links: Sportstuurwiel; Midden: Multifunctioneel stuurwiel i.c.m. PDK; Rechts: SportDesign stuurwiel met schakelpaddles i.c.m. PDK

De stuurwielen

Verbruik/emissie* Cayman modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,9; Buitenwegen in l/100 km 7,1-6,2; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,9; CO2-emissie in g/km 211-183.

U weet exact welke koers u wilt volgen? Voor een snelle overdracht van uw input beschikken de verschillende stuurwielen van de Cayman modellen over een mechanische verstelling en een goed in de hand liggende stuurwielkrans in glad leer. Bij de Cayman GTS wordt het in de racesport beproefde materiaal alcantara gebruikt.

Bij de tegen meerprijs verkrijgbare volledig elektrisch verstelbare stoelen hoort een elektrisch verstelbaar stuurwiel en een geheugenfunctie. Voor nog meer comfort.

Sportstuurwiel.

Het bij de Cayman en Cayman S tot de standaarduitrusting behorende 3-spaaks sportstuurwiel beschikt in combinatie met de als meeruitvoering leverbare Porsche Doppelkupplung (PDK) over 2 ergonomische schuiftoetsen.

Als uw Cayman voorzien is van het als meeruitvoering leverbare Sport Chrono Pakket en Porsche Doppelkupplung (PDK), dan laat een extra weergave boven de airbagmodule de activering van SPORT, SPORT PLUS en Launch Control zien.

Het tegen meerprijs leverbare multifunctionele stuurwiel biedt extra comfort. Veel audio-, telefoon- en navigatiefuncties kunnen hiermee eenvoudig worden bediend.

SportDesign stuurwiel.

Het SportDesign stuurwiel onderscheidt zich van het standaard stuurwiel door de 2-spaaks uitvoering. Voor de Cayman en de Cayman S is hij als meeruitvoering leverbaar, de Cayman GTS is standaard voorzien van dit stuurwiel. In combinatie met PDK beschikt het over 2 lichtmetalen schakelpaddles, die prettig ergonomisch achter de rechter- en linker stuurwielspaak liggen.

In combinatie met het als meeruitvoering leverbare Sport Chrono Pakket en PDK wordt de activering van de functies SPORT, SPORT PLUS en Launch Control in de linker of rechter stuurwielspaak weergegeven.

Stuurwielverwarming.

Voor nog meer comfort op koude dagen zorgt de tegen meerprijs verkrijgbare verwarming voor het sportstuurwiel en het multifunctionele stuurwiel.

Idee

Exterieurontwerp

Interieurontwerp

Karakter

Vermogen

Het zeilen

De nieuwe 6 versnellings schakelbak

Porsche Doppelkupplung (PDK)

Het uitlaatsysteem

De directe benzine-inspuiting (DFI)

Het VarioCam Plus systeem

Middenmotor concept

De geïntegreerde dry-sumpsmering

Maatregelen om de efficiency verder te verbeteren

De stuurinrichting

SPORT knop en Sport Chrono Pakket

De dynamische versnellingsbaksteunen

Porsche Torque Vectoring (PTV)

Porsche Active Suspension Management (PASM)

De wielen + RDK

De remmen

Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB)

Het verlichtingsconcept

Porsche Stability Management (PSM)

De airbags

De constructie

De diefstalbeveiliging

Het interieur

Porsche Communication Management (PCM)

Burmester® High-End Surround Sound-System

BOSE® Surround Sound-System

De stuurwielen

De stoelen

Lederpakket

De airconditioning

Adaptive cruise control with Porsche Active Safe (PAS)

Telefoonmodule en Mobiele-telefoonvoorbereiding

Het audiosysteem CDR

Overige comfortuitrustingen

Transport

De uitlaatgasreiniging

Verbruik en recycling

De brandstof