Home

Hoofdnavigatie
Modellen
911

De stoelen Cayman S

Porsche - De stoelen
Links: Standaard sportstoel; Midden: Volledig elektrisch verstelbare sportstoel; Rechts: Adaptieve sportstoel Plus

De stoelen

Verbruik/emissie* Cayman modellen: Stadsverkeer in l/100 km 12,7-10,9; Buitenwegen in l/100 km 7,1-6,2; Gemiddeld in l/100 km 9,0-7,9; CO2-emissie in g/km 211-183.

Sportstoelen

De bij de Cayman en Cayman S tot de standaarduitrusting behorende sportstoelen zijn comfortabel – en ondersteunen u ook bij dynamisch gereden bochten. De stoelen zijn standaard voorzien van een elektrische rugleuningverstelling en een mechanische lengte- en hoogteverstelling. De middenbaan is met alcantara bekleed.

Volledig elektrisch verstelbare sportstoelen

U wilt sportief rijden zonder compromissen te sluiten op het gebied van comfort? De tegen meerprijs verkrijgbare volledig elektrisch verstelbare sportstoelen zijn geheel aan uw voorkeur aan te passen: zithoogte, schuine stand van de rugleuning alsmede van de zitting in helling en diepte. Daarnaast zijn deze stoelen voorzien van een lengteverstelling en op vier manieren verstelbare lendensteun. Ook het stuurwiel is elektrisch verstelbaar. Het memorypakket bewaart onder andere de stand van beide buitenspiegels en alle stoel- en stuurwielinstellingen aan bestuurderszijde.

Sportstoelen Plus

Voor de Cayman en Cayman S zijn tegen meerprijs de met glad leder beklede sportstoelen Plus leverbaar. In de Cayman GTS zijn ze standaard – inclusief alcantara middenbaan. De zijwangen van zowel de zitting als de leuning zijn geprononceerd uitgevoerd, ze hebben een sportief harde vulling en bieden een nog betere zijdelingse ondersteuning. Voor een optimale zithouding zorgen de elektrische rugleuningverstelling en de mechanische lengte- en hoogteverstelling.

Adaptieve sportstoelen Plus

De ultieme combinatie tussen sport en comfort: de tegen meerprijs verkrijgbare adaptieve sportstoelen Plus. Ten opzichte van de geprononceerde sportstoelen Plus beschikken ze over de mogelijkheid om de stoelen volledig elektrisch te verstellen en bovendien de zijwangen van zitting en rugleuning te verstellen.

Sportkuipstoelen**

Naar keuze verkrijgbaar: sportkuipstoelen met neerklapbare rugleuning, geïntegreerde thoraxairbag en handmatige lengteverstelling. De kuip bestaat uit met glas- en koolstofvezel versterkte kunststof en een oppervlak van carbon.

Stoelverwarming en –ventilatie

Als meeruitvoering is voor alle stoelen stoelverwarming leverbaar. Deze verwarmt de zitting, rugleuning en zijwangen van de voorstoelen. In combinatie met de stoelverwarming kunnen de stoelen tegen meerprijs ook worden voorzien van stoelventilatie (niet voor sportkuipstoelen en stoelen met alcantara middenbaan). Door de actieve ventilatie van de geperforeerde middenbaan en rugleuning en de passieve ventilatie van de zijwangen wordt een luchtstroom gecreëerd. Deze voert transpiratievocht af en zorgt ervoor dat u aangenaam en droog zit, zelfs bij grote hitte.

Kinderzitjes

Voor de jongste inzittenden van een Cayman is tegen meerprijs een ISOFIXbevestiging voor kinderzitjes verkrijgbaar, in combinatie met de mogelijkheid om de bijrijdersairbag buiten werking te stellen.

** Op sportkuipstoelen mogen geen kinderzitjes worden geplaatst.